Skip to main content
  • alt

Treći DU-EL fest

DU-EL fest, koji se održava već treću godinu zaredom, i ove godine priprema ludu zabavu uz vrhunska  imena svjetske elektronske scene. 

 
Culture Club Revelin ovog je ljeta odlučio napraviti još duži i atraktivniji festival dobre glazbe, ali i dobrih vibracija na mjestu kojem ćete se vraćati još puno puta. Pridružite se partyju i ove godine u ljetnom maratonu najboljih elektronskih zvukova u atraktivnom prostoru tvrđave Revelin, koja uz vrhunsku produkciju i popularna imena svjetske elektronske scene nudi zasigurno najbolju ljetnu zabavu u regiji.
 
Fedde Le Grand, miljenik dubrovačke publike, ponovno će otvoriti Dubrovački festival elektronske glazbe i to 13. kolovoza. Prošle godine prepun Culture Club Revelin plesao je do šest ujutro na EDM hitove jednog od najomiljenijih DJ-a dubrovačke, a i hrvatske publike. Bila je to nezaboravna noć u Dubrovniku, a da svojim radom i uspješnim osvajanjem nove publike nije posustao, Fedde dokazuje remiksirajući zadnji singl kralja popa Michaela Jacksona “Love Never Felt So Good”.  Cijene ulaznica je 150 kn pretprodaja, na ulazu 200 kn,   VIP 250 kn pretprodaja, VIP na ulazu 300 kn.
{youtube}_ZUtfMGbfxI{/youtube}
 
Drugog dana festivala, 14. kolovoza, nastupa mladi španjolski DJ Danny Ávila (18) je već sa 16 godina dobio priznanje kao najbolji mladi DJ, a njegov talent prepoznali su i Fedde Le Grand i Tiesto uz kojeg je odradio i veliku svjetsku turneju. Danny Avilla oduševljava fanove diljem svijeta nastupajući na najvažnijim EDM festivalima i u klubovima.
{youtube}N-gqMeiLvm4{/youtube}
 
Tu je i Dantz, jedan od najutjecajnijih EDM DJ-eva i producenata u Japanu. Karijeru je započeo u velikim klubovima i na festivalima diljem Azije i Europe. Također je uspio dovesti jedinstvenu japansku produkciju u svjetski vrh EDM scene. Mnoštvom groova, energije u svojim hard dance izvedbama i uvođenjem tradicionalnih japanskih instrumenata privukao je pažnju mnogih ljubitelja elektronskih ritmova.  Dantza publika širom svijeta prati s velikim zanimanjem, pa će zasigurno svojim originalnim nastupom oduševiti i sve posjetitelje drugog dana festivala. Cijena ulaznice je 100 kn pretprodaja, na ulazu 150 kn,   VIP 200 kn pretprodaja, VIP na ulazu 250 kn.
{youtube}FJELtNzP3XE{/youtube}
 
Nakon ludog performansa kojim su digli publiku prošlog ljeta na noge i energičnog nastupa na početku ljetne sezone, supertalentirani dvojac iz Nizozemske Albert Harvey i Kevin Ramos, znan kao Glowinthedark, ovoga puta zatrest će Culture Club Revelin zadnjeg dana DU-EL Festa. Albert i Kevin bili su nadahnuti svojim idolima N*E*R*D, a DJ Chuckie, Daftpunk i Coldplay bili su im i uzor za stvaranje vlastite glazbe. Prošle godine oduševili su publiku svojim nastupom i pripremili nezapamćen show. Odlična zabava potrajala je do ranih jutarnjih sati. Bilo je tu svega, zgodnih žena, muškog skidanja, bacanja u publiku te ludog scenskog performansa kakav samo mogu prirediti energični Glowinthedark.
{youtube}i9-LAqWqyJg{/youtube}
 
U sklopu DU-EL festa La Fiesta dolazi u specijalnom izdanju u kojemu će objediniti svoje najbolje performere, koji su tijekom ljeta nastupali u izdanjima ovog atraktivnog showa i dovesti pravu EDM poslasticu – francuski dvojac Jidax. U vrijeme konstantnog uspona EDM muzike, francuski fenomen Jidax stekao je svjetsku slavu, te pod okriljem mentora Stevea Aokija i uz podršku Tiesta i Afrojacka osvajaju svjetske stageove. Nastupali su i na Ultri i Tomorrowlandu, a 15.8.2014 u posebnom izdanju La Fieste pokazat će svu svoju mladalačku razigranost i energiju. Cijena ulaznice je 100 kn pretprodaja, na ulazu 150 kn,   VIP 200 kn pretprodaja, VIP na ulazu 250 kn.
{youtube}syirHhnBows{/youtube}
 
Završna večer i zatvaranje festivala pripalo je Nicoli Fasanu. Nicola Fasano poznat je po suradnji s Pit Bullom na singlu “I know you want me (Calle ocho)”. “I Know You Want Me (75 Brazil Street)” je na sampleu disco evergreena Street Player uz prepoznatljiv groove na osnovu kojeg je Nicola Fasano postao jedan od najpopularnijih DJ-a današnjice. U svojih 13 godina produciranja njegova djela su se prodala u preko pet milijuna kopija.”No Wasted Hearts”, sljedeći hit , nastao je u suradnji s Ultra Nate, a za ovo ljeto izdaje “Oye Baby” ponovno u suradnji s Pit Bullom. Osim autorskih djela zapaženo prolaze i remiksevi za Boba Sinclarea, Outwork, Real 2 Real, a surađuje i s imenima kao što su DJ Chus, Joey Negro, Chriss Ortega & Thomas Gold, Lee Cabrera, Robbie Rivera i mnoga druga. Cijena ulaznice je 100 kn pretprodaja, na ulazu 150 kn,   VIP 200 kn pretprodaja, VIP na ulazu 250 kn.
{youtube}tWJ-5qxsH9k{/youtube}
 
Promotivna cijena festivalske ulaznice je 250 kuna do isteka zaliha, u pretprodaji  350 kuna, a VIP pretprodaja 600 kuna. Ulaznice potražite i u sustavu www.eventim.hr.
brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop