Skip to main content
  • alt
  • 13.02.2015.

Tri hrvatske festivalske destinacije na Beatportovoj najlisti

Zvijer na sceni i beskompromisna željezna šaka distribucije najbolje elektronike, Beatport, objavio je listu najljepših svjetskih festivalskih destinacija.

 
Beatport team si je uzeo za zadatak pronaći najljepša mjesta za ples pod našim golemim nebom koja će vas, kako kažu, u potpunosti očarati i nikad ih nećete željeti napustiti. Znate na koje emociju mislimo. Ono mjesto na kojem se dolaziš iznova zaljubiti u život.
 
Ne samo da imamo jednog konja za trku već su tri punokrvna ždrebca dogalopirala na ovu poljanu, na drugo, treće i sedmo mjesto.

alt

 
Beatport je objasnio kako već prvi mjesec ove nove godine donosi impresivne festivalske najave diljem svijeta i proputovali su globus kako bi se zaustavili na onim najljepšima pa su na popis zasjeli:
 
01. Calvi on the Rocks, Francuska
04. Secret Solstice, Island
05. Sónar Festival, razne lokacije
06. Snowbombing, Austrija
08. Melt! Festival, Njemačka
09. Annie Mac Presents: Lost & Found, Malta
10. Horizon Festival, Bugarska
11. Taico Club Festival, Japan
12. Meadows in the Mountains, Bugarska
13. Leysin 2015 Worldwide Festival, Švicarska
 
Za sunce, šum valova, pjev ptica i zvijezdama posipano nebo ne možemo sebi pripisati zasluge, ali ih možemo pripisati vrijednim i poduzetnim mladim zaljubljenicima u elektroniku koji su odlučni trudom i radom ucrtati Hrvatsku na party kartu globalne rasplesane zajednice.

alt

 
Uz nove glazbene dimenzije u Puli, skrovište za rasplesane duše na zrčkom pijesku s Hideoutom, i melodiozim vrtovima sjećanja na Gardenu u Tisnom, posebno smo ponosni da će se na prebivaoca trećeg mjesta na ljestvici, Zrče, ove godine u Papayu i Aquarius usidriti i naša inačica golemog Ibiza Rocksa, Croatia Rocks
 
Od 19. –  23. srpnja poznatim starosjediocima elektroničke mašinerije kao što su Fatboy Slim, Rudimental, Clean Bandit i Wilkinson pridružit će se i infuzije svježe krvi s The Vaccines, Gorgon City, Bondax, Years&Years… Tko zna kako će lista najljepših mjesta za glazbene katarze izgledati naredne godine, ali čekaju nas velike stvari ovog dugog vrućeg ljeta dragi naši. Brace yourself…
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk