Baner

Ultra Europe powered by Heineken

Utorak, 04 Srpanj 2017

Da ti zajedno mirno s noge na nogu šeću hyper, ultra i super, Ultra je svakako ona kojoj ne daš da prođe bez tvoga sudjelovanja pa se baš u sasvim ove svrhe nacrtaš u Splitu od 14. do 16. (tehnički 17.) srpnja jer vrijeme je za novi izdanak Ultre Europe na domaćem tlu.


Skokneš li lingvističkim vremeplovom do ekipe koja je uokolo dovikivala jedan drugome na tečnom latinskom, riječ "ultra" pojavljuje se kao jedan apsolut koji znači onkraj. Još jednom na Poljudu uz najveća globalna imena koja privuku svake godine ekipu iz 125 zemalja svijeta, kružeći nešto ispod brojke četvrt milijuna plesača koji će prodefilirati ispred udarnog vala zvučnika, ultra sonični, ultra sjajni i ultra veliki sveobuhvatni plesnjak onkraj običnog pogonjen je na neonski zeleno upakiranu tekućinu života iz Heinekena.


Prema nezavisnom istraživanju, nakon bavljenja sportom, Hrvati svoje vrijeme najradije provode slušajući glazbu. Heineken sa svojim potrošačima dijeli upravo tu strast prema glazbi koja je i više od samo pasivnog slušanja - strast koja znači u potpunosti živjeti glazbu! Kroz glazbenu platformu Live Your Music, Heineken slavi zajedno sa svojim potrošačima sva glazbena iskustva koja im omogućuju potpuno i kolektivno prepuštanje vrhunskim glazbenim doživljajima. Kako bi se još više približio svojim potrošačima, Heineken ove godine dovodi vrhunske glazbene doživljaje u Split na Ultra Europe glazbeni festival.Pitaš s kime plešeš? To je sjajno pitanje a lineup kaže da su ti dani i noći pod pult paskom velikih kao što su Carl Cox, Adam Beyer, Joseph Capriati, Marco Carola, Seth Troxler & The Martinez Brothers, David Guetta, Hardwell, Armin Van Buuren, Axwell & Ingrosso, Afrojack, Martin Garrix, DJ Snake, Tiësto, Steve Aoki, Fedde Le Grand, W&W, Andrew Rayel, Rodhad, Technasia, Nicole Moudaber, Sasha & John Digweed, Nic Fanciulli...

Vidimo se na Poljudu onkraj glazbe, plesa, ljudi i ljeta! Dobro nam došli!

Ultra Europe powered by Heineken