Skip to main content
  • alt
  • 25.02.2015.

Ultra ima novu himnu i Fazu 2

Nakon što je u siječnju objavljena inicijalna prva faza lineupa Ultra ponosno otkriva friške dodatke lineupu za svoje izdanje u MIamiju od 27. do 29. ožujka… i novu himnu?

 
U ovoj sekundarnoj fazi najviše promjena smo vidjeli na legendarnom Live stageu. Za mjesec dana ikonički Klipsch Amfiteatar protrest će instrumentalna supergrupa Big Gigantic, kanadski duo electro-funka Chromeo, maskirani tajanstveni čovjek Claptone i norvežanin s posebnim šmekom za nu-disco Todd Terje, koji će se na Ultrinoj pozornici naći prvi puta.

alt

 
Dodatak iskustvu Ultre, stage posvećen undergroundu koji frče nosom na glavne elektroničke tokove, također je dobio dodatak. Resistance Stage svojom prisutnošću će 28. ožujka posjetiti dva golema imena elektronike svježe spojena u novom projektu Get Real. Duo iza poziva na stvarnost čine legenda čikaškog housea Green Velvet i glava Dirty Birds Recordsa Claude Von Stroke.

alt

 
Jezičavi techno div Seth Troxler pojavit će se ove iste subote u Carl Cox & Friends Megastrukturi, dok Ultra Worldwide pozornica želi dobrodošlicu Boys Noizu i Cedricu Gervaisu.
 
Ultra ove godine napokon službeno po prvi puta prima i OWSLA stage s velikanima basa kao što su Wiwek, Salva, Jack Beats, AC Slater, a Space Ibiza se u nedjelju, 29. ožujka, 4 godinu za redom vraća bok uz bok sa ASOT arenom Armina Van Buurena. Orjan Nilsen, Giuseppe Ottaviani, Solarstone, Jochen Miller, Sied Van Riel će naprotiv Stage 7 pretvoriti u legitimni trance teritorij.

alt

 
Sjajnost ovdje ne staje jer lineupu su pridodani još i pionir progressive housea 3LAU, šveđani Cazzette, trance ikona Dash Berlin i službeni vlasnik himne iz prve faze Michael Calfan. ostatak onoga što vas čeka na ovom izdanju Ultre kao dio Miami Music Weeka virnite ovdje, a do tada vas ostavljamo s novom himnom za koju je odabrana traka “Follow Me” nizozemskog progressive house dua Vicetone  u suradnji s losanđeleskim pjevačem i tekstopiscem JHartom. Stisni play i uživaj!
 
{youtube}Bw0-N56pHbU{/youtube}
 
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2