Skip to main content
  • alt
  • 24.08.2017.

Underground Raising Festival na obali varaždinskog jezera

Klub Enygma i kolektiv COL • LI°• SION ° pripremaju 25. i 26. kolovoza Underground Raising festival, techno vikend pod zvijezdama koji predvode portugalski virtuoz Du'ArT (petak) i slovenska perjanica DJ Gumja (subota).

Piše: 


Program počinje u petak 25.8. u 21h, ali je otvorena i mogućnost dolaska u kasnopopodnevnim satima jer je osiguran prostor za kampiranje s pratećom infrastrukturom. Prva noć je u znaku Collisionovog povratničkog eventa. Uz Du'ArTa nastupaju Nitevision NV, Limex i M.O.T.F.

alt

Ujutro oko 10:00 sati program seli s glavnog open-air floora u klub na after kako bi se smanjili decibeli koji dopiru do kampa i omogućio odmor onima kojima će biti potreban.
{youtube}agZ92SLy2sU{/youtube}

U subotu open-air floor zauzima matični program Enygme – "Sila se budi". Glavni zamašnjak je DJ Gumja, rezident ECO festa i vlasnik Techsturbation recordsa od kojeg očekujte funky i driving techno set iz kojeg nezaustavljivo pršti energija! Za pultom vas očekuju i Nitevision NV te Wigor Klob.

alt

Underground Raising festival okupio je glavne aktere sjeverozapadne techno scene u epicentru događanja (Enygma Club) i formatu kakav nikad nije postojao na ovom prostoru te s obzirom na odlične reakcije optimistično gledaju na budućnost projekta koji žele pretvoriti u serijal koji će se razvijati iz godine u godinu.

alt

Više informacija na fb eventima:
Petak: 25/8 Collision Open-Air w/ Du'ArT at lake (Enygma)
https://www.facebook.com/events/1044591615677532/

Subota: 26/8 The Force Awakens w/ GUMJA (SLO)
https://www.facebook.com/events/1274430632683214/

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2