Skip to main content

Uskoro deru dva dana Showderice!

Osjećaš li se nemirno, imaš li unutar sebe stvari za procesuirati koje je moguće izgnati samo plesom pod otvorenim nebom s pogledom na vodenu površinu? To je sjajno, jer stiže još jedna Showderica!

 
Na fantazmagoriji natopljenoj lokaciji obala jezera Šoderica, poznatijem i kao "podravsko more",nadomak Koprivnice, posađen usred zelenila i cvrkuta, u dva dana, 22. i 23. srpnja, smješta se jedan festival. Uz dnevni program kruha, igara i edukacije navečer se pale zvučnici. Tvoji dani biti će ispunjeni sportskim eskapadama i radionicama, a chillaš suvereno ugniježđen u kampu s budućim noćnim suplesačima.

 
Prvi dan festivalskog oblizeka, osim TRASH pozornice moći ćeš uhvatiti i Rave Ann party kombi na lubenično sočnoj ne-mono Juiciy Stereo pozornici, a DJ Zorools kao gosta poziva jednoga iz samih korijena domaće elektronike pa je s nama DJ Mary uz kojeg u pult manifestacijama loviš i Sašu Delimara, Limexa i Maxoa. Subota pak nadolazi s ponešto više mainstream pritocima novog domaćeg EDM pokreta pa plešeš uz Radiology, REEVRS, Octametric, Paskal te Kortexxa.
 
Ono što ti sada još treba je da si u nabore džepa uguraš i upad pa tako u ovom lovu skoči na Entrio, zapetljaj se u petlju caffe bara Loop ili pak, orbitiraš li i obično oko Šoderice, navrati po kartu u Mosquito bar i počeši tamo gdje svrbi. Upad je 50 novaca za oba dana, a želiš li samo jednodnevku možemo srediti i to. Za više infa navrati se svakako na službene stranice Showderica festivala. Sretni vam bili obalni glazbeno-umjetnički-party planovi i dugo toplo ljeto! 
disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop