Skip to main content
  • Hideout Festival

Veliki Hideout party uz Breakagea u Stereo Dvorani

Regionalna turneja Hideout Festivala sve se više bliži svom vrhuncu pa će tako veliki riječki party, uz gostovanje britanskog Breakagea, poprimiti i kreativnu, dnevnu dimenziju. 

Piše: 

Naslovna foto

Hideout Festival

Naime, za dnevni program Hideout partyja, koji se 20. travnja 2013. održava u Rijeci, zadužena je Krpa.hr i njeni riječki kreativci. Tako će vam te subote, u periodu od 11 do 19 sati, ponuditi najbolje od riječkog indie dizajna u režiji: Micica, Lucelu, Tanjadasimalomanje, DiSognare, Rockaj Zakovicu, ojoMAGico i mnogih drugih.

Sa svima vama, njima i nama uz kavu, 'ćakulu' i pozitivnu vibru družimo se u klubu Stereo koji se u tom terminu pretvara u dom kvalitetnog indie dizajna. Rad nabrojenih dizajnera koje ćemo u sklopu dnevnog druženja predstaviti, osim Riječanima, poznat je i svim online i offline posjetiteljima Krpe. Dnevni program u Stereu počinje u 11 i traje sve do 19 sati. Ulaz se ne naplaćuje.

A nakon dnevnog, slijedi i noćni program na kojem, u sklopu regionalne turneje Hideout Festivala , kao glavni gost večeri glazbu bira britanski drum and bass i dubstep DJ Breakage uz kojeg za pult staju i Subire te One N aka Ne Nox. Vrata kluba otvaraju se u 23 sata, cijena karte do ponoći je 35 a od ponoći 45 kuna.

{youtube}oQcBYboY8G4{/youtube}

Nezaobilazna plaža Zrće i ove godine će biti poprište velikih događanja. Kao i protekle dvije godine, Hideout je ponovno svojim line-upom vrhunskih izvođača i predivnom lokacijom garancija najboljeg partija ovog ljeta.

Imena zaslužna za ovogodišnji spektakl će biti drum & bass dvojac Chase & Status, Marco Carola, Four Tet, nezaobilazni Loco Dice, Modeselektor, osvajači britanskih top ljestvica Rudimental, Seth Troxler, SBTRKT, dubstep majstori Skream & Benga, moćni Pendulum, Netsky i mnogi drugi.

Danonoćni ples i zabava su neizbježni od 3.-5. srpnja i to je još jedan razlog više da požurite po svoju ulaznicu i osigurate si nezaboravnu zabavu. Zbog toga se u Velikoj Britaniji i traži karta više, ali ulaznice su dostupne samo još stanovnicima regije po cijeni od 430,00 kn preko sustava Eventim.

Hideout Launch Party Stereo Dvorana

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2