Skip to main content

Villalobos tradicionalno zatvara Sonus u Kalypsu!

6 savršenih kružnica položeno s jednim epicentrom stvara glazbeni cvijet u središtu koji postaje simbol usađen u neurone svakog elektroničara, audifila i audiofilke, označavajući 4. inačicu Sonusa na zrćkoj plaži. 

 
Započeli smo 21. kolovoza boreći se s Majkom Prirodom koja je sipala kišu i nevere na glave plesača, no unatoč kratkim prekidima, bijesnom dizanju šaka prema oblacima i psovkama ispod glasa u vjetar koji nije briga, energija i glazba nisu poražene. U finalnim smo fazama slušanja velikih imena koja je Sonus okupio u Aquariusu, Kalypsu i Papayi, a 26. kolovoza u 9 ujutro počinje after svih aftera, Sonus oproštajka da izdržiš do povratka u ljeto 2017., kojom će još jednom u Kalypsu predsjedati Ricardo Villalobos. Tradicije su one koje nastaju kada je nešto toliko divno da jednostavno ne možeš zamisliti njihovo neponavljanje. Služe kao orijentir i sidro zajednici okupljenoj oko stvari koje voli.

 
Ricardo je jedan od onih ljudi čiji dani i noći su u potpunosti posvećeni glazbi, ne posjeduje email, nisu mu dragi intervjui i suzdržan je prema digitalnim mrežama i generalno www – u, kojeg je nazvao pošasti.
 
Posebno poštovanje Čileanac odgojen u Njemačkoj gaji prema vinilkama skidajući kapu filozofiji, trudu i radu koji stoji iza toga da se ploča eventualno nađe na polici, kako bi je ti zatim mogao spremiti u svoju kolekciju. Odrastao je uz utjecaje afro-američke glazbe, salse, opere i rocka u koji kasnije upadaju elektroničke njuške poput Tangerine Dreams i Kraftwerka i slijedi obrazovanje za perkusionista. Prvi puta je stupio za pult 1988, a prva produkcija ispada 4 godine kasnije s labela Overdrive, no njemačkoj publici istodobno postaje poznat iz sasvim drugih razloga – organizacije ilegalnih raveova u praznim zgradama i ispod mostova, dok je 1995. označila prvi put na Ibizu i sve ostalo je povijest. 
 
Nove stranice tako pišemo i u Kalypsu na pozdravnom partyju Sonusa, a za sve one  koji žele upade za posljednji dan festivala, jednodnevku ćete moći uhvatiti na ulazu festivala za 300 kn. Eto, sad znaš sve i ako te kojim slučajem natruha babljeg ljeta uhvatila na Pagu znaš kamo usmjeriti stopala.

 
 
dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop