Skip to main content
  • alt

Viva Riva festival dobio još headlinera!

Viva party! Viva ples! Viva život! Viva Riva! Ova slavljenička emocije uključena je u samo ime festivala koji će protresti Zadar ovoga ljeta.

 
7. i 8. kolovoza istočni dio Rive u Zadru postat će poprište ne više lakih šetnji, razgovora i kavica već fantastičnih elektroničkih egzibicija na kojima će se okupiti više od 20 DJ-a.
 
U suradnji s Turističkom zajednicom grad Zadar će svojoj ekipi i svima koji se u Zadru zateknu pokloniti uživanje uz ovaj audio-vizualni spektakl.

alt

 
Do sada smo znali da nam stiže jedan s podebelo požiganom putovnicom, svjetski majstor pulteva koji je već praktički posvojeni Hrvat koliko fanova ima na prostoru Lijepe Naše, Marco Bailey.
 
No kapnula su još neka imena iz Viva Riva organizacijske baze pa tako uz ova dva momka za pultom možete očekivati i Šveđanina Christiana Smitha koji dolazi kao vlasnik Tronic Musica i kasnih 80-ih se probijao upijajući techno zvuke Svena Vatha kao inspiraciju na koje je kasnije nakalemio funk elemente i tone nepresušne energije.

alt

 
Španjolci Pig & Dan dva su tipa koja su se slučajno upoznala na avionu i priča počinje. Izdaju svoje stvari na labelima poput Cacoon, Soma Records, Bedrock, Terminal M, kao i na vlastitom Elevate labelu koji je 2013. prerastao u serijal partyja. Ovdje je i dobro poznati francuz Charles Siegling čiji zvuk vole Suara, Ovum, Sino i Cadenza labeli, Technasia. Još imena trebalo bi biti objavljeno uskoro.
 
Kako smo napomenuli da će ova plesna seansa biti posvećena i vizualnom ekstazom moramo napomenuti da će spektakl popratiti i vatromet, laseri i light show direktno iz mora a dva floora će biti povezana na potpuno nov način tunelom kojim ćete moći kliziti simo tamo kako vam odgovara i skrojiti ovo festivalsko iskustvo baš sebi po mjeri. Vidimo se na Rivi!
sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web