Skip to main content
  • 16.08.2021.

Zagreb Food Truck festival: klopa, cuga, mjuza na kotačima

Jedan od najomiljenijih događanja u metropoli, vraća se na radost ljubitelja dobre klope i glazbe na Jarun u četvrtak 19. kolovoza na Jarunu te traje sve do 05. rujna.

Piše: 


Na otvorenju festivala, 19. kolovoza od 20h nastupit će uživo bend Ljetno Kino te Dj Bizzo iz Bolesne braće. Svoje slasne street food zalogaje na svojim kamionima predstavit će Barba Q, Poluotok, Loaded, Mrav Loby, te slatke delicije sa Pri Suncu i Nadinih fritula. Posjetitelji će sudjelovat u izboru najslasnijeg kamiona koji će iduće godine predstavljati Hrvatsku na European Street Food Awards.

Food Truck festival je ujedno i prvo festivalsko izdanje u metropoli nakon ljetne pauze koje donosi obilje sadržaja i programa za sve uzraste. Festival od ponedjeljka do petka počinje od 16 sati i traje sve do 00h, dok je vikend rezerviran za cijelodnevno druženje od 12 sati.

Dnevni program Festivala čine dječje radionice, modni buvljaci, predstave, kulinarske prezentacije dok je večer rezervirana za glazbu gdje izdavajamo program za prvi tjedan festivala:

19.8. GRAND OPENING – Ljetno Kino live! & Dj Bizzo
20.8. Jarun Vintage Rework Session – Ozren Kanceljak Kanca (Soul, Jazz, Latin Funk)

21.8. I'll House You w/ PEZNT & Arsen powered by Mixmag Adria
22.8. Guess Who's Coming To Dinner – Reggae Selection By Ilko Culic
23.8. When The Night Is Right / Jazz & Funk Selection by Zozo
24.8. Koolin' Out w/ Koolade (Nu Funk / Nu Disco)
25.8. Retrodukcija Live + Dj Filip Jelaš
26.8. Adriatic Coasting w/ Pepi
27.8. Funky Lake w/ Ivan Škrinjarić (disco / funky house)



Food Truck Festival
se održava uz podršku prijatelja kotača kao što su Staropramen, Badel, Jamnica, Kutjevo, Hendricks, Nescafe Frappe, Hoću knjigu, Yammat, Jukebox i Aquarius. Sva dnevna i noćna događanja uz koncerte i nastupe DJ-a , te dječje radionice na Zagreb Food Truck Festivalu besplatni su za posjetitelje, a radno vrijeme Festivala je:

PONEDJELJAK – PETAK:  16 – 00h
SUBOTA I NEDJELJA: 12 – 00 h

Službene stranice Festivala


 

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk