Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Zaključen je line up za veliku proslavu 20 godina Seasplash festivala

Utorak, 12 Srpanj 2022

S novih 10 imena zaključen je line up 20. Seasplash festivala koji se održava od 14. do 17. srpnja na Martinskoj u Šibeniku


Veseloj karavani koja ovog tjedna slavi 20. godina Seasplash festivala, pridružilo se još 10 imena: Jin-San, Bass Culture, Inka, Frenkyboy, Šango/Slogar/New Genesis Girls, Bino La Pedale, Groove Playaz, Dubmx. Žonglersko-klaunovskim showom zabavljati će nas Klaun Krumpir / Cara De Papa, a dekoracijama lokacije već tradicionalno oduševiti Lumenartists.


Foto Ivan Buvinić

ENDORFIN - 20% POPUSTA NA FESTIVALSKE ULAZNICE

Mi u ponudi imamo ograničeni broj ex-yu festivalskih ulaznica sa 20% popusta. Sve što trebate je upisati promo kod "Endorfin" na Entrio!

Popričali smo s Anja G. & Dr.Obi uoči 20. SeasplashaKOMPLETAN PROGRAM

Prije 40 dana line su popunili Egoless koji je u doba pandemije razvio sasim novi live act; Aklea Neon s pratećim all girl bendom Sound Doulas; One Dread će predstaviti svoj autorski materijal kao najavu prvoga albuma uz poznate riddim prepjeve, a na glavnoj pozornici će se naći i slovenski društveni kritičari bass naslijeđa Ingoa, kao i jedinstveni grčko-švicarski afrobeat reggae zabavnjaci Teetn 'n' tongue Jam. Osim njih, u drugom valu nalaze se još: Babilonska, Balkalar, Ivan Judaš, Klaada, Yves Taquet, Sundials & Lapwing, Subsistence Soundsystem, Bebetto, Tricky D, Baraba Dub.

U prvom valu izvođača objavljena su ova imena.