Skip to main content
  • 5.04.2017.

Zaokružen popis izvođača za jubilarni 10. Outlook Festival

Objavljen potpun popis izvođača 10. Outlook festivala, a predvodi ga Ghostface Killah!

Piše: 


Već poznat kao ambasador bass glazbe i soundsystem kulture u svijetu, Outlook festival ovo ljeto obilježava svoj deseti rođendan. Prije par dana ugledni The Guardian dodao je Outlook na listu najboljih festivala u svijetu, a sada je stiglo vrijeme za otkriti potpun popis izvođača. Veliku slavljeničku postavu predvodi velikan rapa, istaknuti član legendarnog Wu Tang Clana, jedan od najvećih pripodvjedača hip-hopa – američki glazbenik Ghostface Killah, kojem se pridružuju David Rodigan, Roots Manuva, Mad Professor, Shy FX, Loyle Carner, Rockwell, Chronixx & Zinc Fence Redemption Band, Congo Natty, Amy Becker, Alix Perez te mnogi drugi.
{youtube}PQ2jJc3DuGo{/youtube}

Outlook i ove godine ujedinjuje istinske legende i predvodnike sutrašnjice u dubstep, jungle, dub, drum’n bass, hip-hop, grime i drugim bass žanrovima, i to u tvrđavi Punta Christo pored Pule od 6. do 10. rujna. Festival će u srijedu u srijedu 6. rujna, u pulskoj Areni otvoriti ikona grime glazbe Dizzee Rascal, majstor eksperimentalnog hip hopa i elektroničke glazbe, američki DJ i producent DJ Shadow, a nakon velikog uspjeha premijernog koncerta u Londonu, u Arenu stiže 20-člani Outlook Orchestra koji sprema nekoliko iznenađenja.
{youtube}fgjwAtHbgKI{/youtube}

U tvrđavi na prekrasnoj jadranskoj obali, Outlook festival je savršena lokacija za festival i odmor. Sunce, more, plaža su kao stvoreni za opuštanje i punjenje baterija prije cjelonoćnog plesa, ali i idealna kombinacija pustolovine i vrhunske glazbe. S više od 90 umjetnika na dugom line-upu slavlje Outlook festivala je spremano da dočeka svoje deseto, monumentalno izdanje.
{youtube}33sirjpkVWA{/youtube}

Mnogo se toga promijenilo u deset godina, ali posvećenost, strast i sposobnost Outlook festivala i dalje je prisutna, kao i prvih dana. Iako odrastao, osjećaj obitelji je i dalje tu, a umjetnici i posjetitelji se vraćaju iz godine u godinu kako bi ponovno doživjeli i otkrili novu glazbu na najboljem ozvučenju. Od ambiciozno postavljenih pozornica, do partyja na pučini mora i koncerta otvorenja u povijesnoj Areni, Outlook ekipa nije odustajala od dizanja ljestvice, pri tom ne zaboravljajući svoje korijene.

Regionalne festivalske ulaznice po cijeni od 660kn i ulaznice za Outlook Arenu po cijeni od 240kn mogu se kupiti putem Entrio sistema te na prodajnim mjestima diljem zemlje.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2