Skip to main content
  • 18.12.2014.

Započinje 8. festival kreativnosti Fistt Art

Udruga za promicanje audiovizualne kulture Fistt ponosno Vam najavljuje osmo izdanje Fistt Art Festa, festivala kreativnosti i „uradi sam“ kulture.

Piše: 


Festival će se već tradicionalno održati u prostorijama SC-a (na adresi Savska 25) u Zagrebu, 18., 19. i 20. prosinca, svaki dan od 12 do 21 h. Kao i svake godine u sklopu festivala održava se veliki božićni sajam rukotvorina na kojem će svoje radove predstaviti preko 100 umjetnika pretežno iz Hrvatske, ali i šire. Istovremeno će se kroz sva tri dana održavati razne kreativne radionice na kojima će posjetitelji moći besplatno sudjelovati.
{youtube}7uDeU1Q91lk{/youtube}

Na zabavan način se riješite strke oko izbora božićnih poklona. Ove godine podržite kreativce i ručni rad. Posjetite šareni kreativni sajam, popijete topli napitak u lijepom ambijentu i sudjelujete u nekoj od radionica. Želite naučiti heklati? Obožavate slušati priče i bajke? Niste nikada bili na shiatsu tretmanu? Odgovore na sva ova pitanja imamo Fistt Art Festival. To su samo neke od tema njihovih radionica. Cijeli festival bit će popraćen i zanimljivim glazbenim programom, DJ i live nastupima.

Festival se zatvara uz nastup bubnjarskog orkestra Vibrica. Zvuci zapadnoafričkih ritmova uz cijeli performans su odlična kombinacija koja će vas rasplesati i ostaviti u željnom iščekivanju sljedećeg izdanja festivala. After party je zakazan u nedjelju, 21.12. u zagrebačkom Mastersu uz DJ set FarOut Against The Machine.
{youtube}5Vr8Nd2HZtI{/youtube}

Kompletan program festivala pronađite ovdje. Što je najvažnije od svega ulaz na festival i sva događanja vezana uz njega je besplatan.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk