Skip to main content
  • alt
  • 19.03.2014.

Zlatna ulaznica za Tomorrowland

Ovog će ljeta belgijski Tomorrowland potrajati dva vikenda, a čak 360 000 ulaznica rasprodalo se u ciglih sat vremena.

Ipak, organizatori festivala odlučili su usrećiti one koje nisu uspjeli ugrabiti svoju ulaznicu na vrijeme besplatnim upadom i to zlatnom ulaznicom. Naime, sve što trebate jest osmisliti originalnu poruku koja će stajati na Tomorrowlandovu mostu i ukoliko ste vi taj, dobivate i  vi i troje vaših prijatelja doživotnu ulaznicu za Tomorrowland.

{youtube}cUhPA5qIxDQ{/youtube}

Tema ovogodišnjeg Tomorrowlanda je unity iliti jedinstvo, a detalje nagradne igre, koja traje do 10. travnja, potražite ovdje. Tomorrowland se odvija od 18. do 20. srpnja te od 25. do 27. srpnja, a na popisu izvođača se nalaze imena kao što su Dave Clarke, Erol Alkan, Krewella, Nicky Romero, Paul Kalkbrenner, Steve Angello, Vitalic, Armin Van Buuren, Carl Cox, Dillon Francis, Diplo, Eric Prydz, Jamie Jones ili Loco Dice.

 

 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk