Skip to main content
  • paul kalkbrenner
  • 10.07.2013.

Zvijezda “Berlin Callinga” prvi put u Hrvatskoj

Barrakud, koji je prošlog ljeta sramežljivo započeo na najživljoj plaži Hrvatske, svoju drugu sezonu započinje kao jedan od najiščekivanijih ljetnih festivala.

Naslovna foto

paul kalbrenner
 
Drugu godinu za redom Barrakud Festival, kroz sedam dana i osam noći, na plažu Zrće na otoku Pagu dovodi neka od najboljih imena elektronskog svijeta. Među njima je zasigurno jedan od najiščekivanijih – velikan njemačke glazbene scene, Paul Kalkbrenner, koji ni nakon 17 godina stvaranja ne prestaje oduševljavati publiku diljem svijeta. Nakon ogromnog uspjeha koji je polučio filmom "Berlin Calling", u kojem je ostvario glavnu ulogu i napravio soundtrack, glavna je zvijezda na najpoznatijim svjetskim festivalima. 
 
{youtube}mlFs3OXR9mQ{/youtube}  
 
Pridružit će mu se i techno stručnjak i bivša polovica Grammyjem nagrađivanog dvojca Deep Dish – Dubfire. Usijanoj atmosferi itekako će pridonijeti i deep house dama Nina Kraviz, a tu su i Ben Klock, Marcel Dettmann, The Martinez Brothers, Danny Daze, Ellen Allien, Carl Craig, Martin Buttrich i Kenny Larkin, imena koja nedvojbeno privlače istinske zaljubljenike u ovu vrstu glazbe.

{youtube}nZTvBmDQIGk{/youtube}

Kulisa ovog jedinstvenog festivalskog iskustva su nezaobilazni klubovi Papaya, Aquarius i Kalypso, a danonoćnu zabavu osigurat će after beach partyji  te večernji partyji,  praćeni  after partyjima i neizostavnim boat partyjima – formula koja garantira uspješno proveden godišnji odmor na Zrću.

{youtube}we47cc2zdHM{/youtube}

U moru festivala na našem području organiziranih od strane britanskih promotora, Barrakud donosi dašak talijanske energije, vođene idejom o potpuno drugačijem ljetnom festivalu koji posjetiteljima uz glazbu nudi i sedmodnevni turistički aranžman. Broj party-trip aranžmana je ograničen, stoga se karta treba ugrabiti na vrijeme.

{youtube}97R4wToIgWw{/youtube}

Barrakud počinje 10. te traje do 17. kolovoza, a cijene aranžmana za ExYu regiju su i u ovom slučaju povoljnije nego za ostatak zemalja i iznose 760 kuna, a možete ih kupiti preko Eventima. Sve ostale informacije potražite na službenoj stranici festivala.

{jcal_latest eventid=3946}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2