Anketa: Najbolja traka sa kojom je završavao party?

Petak, 06 Studeni 2020

Kada prve zrake sunce provire na floor ili kada klubovi u zoru upale svjetla, a namrgođeni redari jedva čekaju potjerati ekipu van, DJ je kralj koji u tom trenutku stavlja točku na "i".


Nakon zadnje ploče ide ona sasvim zadnja. I što se onda događa?

Bog za pultom pušta zadnju traku s kojom se sva energija floora skupi u jednu užarenu masu. Nastanu euforije, najbolje plesne izvedbe, nevjerojatna odvaljivanja i stanja uma, a ruke u zraku samo su znak neopisive atmosfere kojom je ispunjeno naše srce.Da bi okusili takvo iskustvo osim ljubavi prema glazbi potrebno je da i DJ zna koja traka će nakon 6-8 sati partijanja na adekvatan način zatvoriti večer i privesti još jednu noć kraju na jedinstven način. Bitno je da ta traka ima dušu!

Stoga provodimo još jedno istraživanje niže u članku na temu - sa kojom od slijedećih traka ste doživjeli potpunu ekstazu i zatvorili party baš po guštu? Sve ih preslušajte; sigurni smo da odgovor neće biti lagan, ali će svakako probuditi nostalgiju.


 

Silicone Soul - Right On!Dj Rolando - Knight of the JaguarLayo & Bushwacka - Lovestory

Valentino Kanzyani - FlyingLaurent Garnier - The Man With The Red FaceFunk D' Void ‎– Diabla (Samuel L Sessions Juice Mix)Kurtis Mantronik Presents Chamonix - 77 Strings (Club Mix)

Anketa: Najbolja traka sa kojom je završavao party?