Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Izložba "Kako izgledaju klubovi jutro poslije" u Splitu i Zagrebu

Utorak, 13 Rujan 2016

Klubovi čuvaju svoje tajne, kad utihne glazbe, ugase se reflektori i posljednji se posjetitelji  upute dalje, ostaje još samo pokoji trag upravo završene rave avanture.


Inspirirani izložbom "Kako izgledaju klubovi jutro poslije" na kojoj smo prisustvovali u Amsterdamu tijekom ADE-a stvorila se ideja da nešto slično napravimo u Hrvatskoj. Foto priča će prikazati kako izgledaju hrvatski klubovi kada posljednji plesači napuste floor. Radovi su to renomiranih fotografa iz 20-tak naših ljetnih i zimskih klubova koji vrte elektroničku glazbu.Izložba će biti organizirana krajem listopada u Splitu, te sredinom studenoga u Zagrebu u sklopu našeg novog edukativnog programa JEZGRA koji je već krenuo digitalno s kvizom znanja i anketama, a za ovaj 15. rođendan na nekoliko lokacija u Zagrebu pripremamo prvu hrvatsku dodjelu nagrada akterima elektroničke scene, predavanja, tribine, slušaonice, radionice, filmske projekcije, te završni party.
Velika 15-ica odvija se sredinom studenoga, a uskoro ćemo o svemu malo detaljnije. Projekt je prepoznalo i podržalo Ministarstvo Kulture RH.

(Fotografije u članku služe kao ilustracije)