Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Otvaramo izložbu u Splitu 23.10.

Nedjelja, 25 Rujan 2016

Bliži se naš prvi program s kojim ćemo započeti veliku proslavu 15. rođendana Klubske Scene i to će krenuti iz grada osnivača.


Izložba "Kako izgledaju klubovi jutro poslije" otvara se u Splitu u nedjelju 23. listopada od 19h, te će trajati sve do 31. listopada, a održava se u Infozoni (Klub Zona) koja se nalazi na Šperunu poviše crkve Sv. Frane. Podržali su je Ministarstvo Kulture RH i Burn.

20 radova renomiranih fotografa iz cijele Hrvatske prikazuju kako izgledaju klubovi i party prostori u ranu zoru kad partijaneri napuste plesni podij. Klubovi koje ćete moći vidjeti u ovaj posve neobičan trenutak su: 

DUBROVNIK - Lazareti
SPLIT – Kameleon
PRIMOŠTEN – Aurora
ZRĆE – Aquarius, Papaya, Noa
RIJEKA - Crkva i ex tvornica Torpedo
SISAK – Skwhat
ZAGREB – Boogaloo, Depo, AKC Medika, Lovačka soba, TNT, Podmornica, Super Super, Museum, Taboo, ex tvornica MunjaIzložba se odvija u sklopu našeg edukativnog programa JEZGRA.

Jezgra je srž party scene; most između aktera scene i njenih fanova, te se brine za njihovu međusobnu komunikaciju. Jezgru čine ankete, kvizovi znanja, predavanja, tribine, radionice, izložbe i filmske projekcije. Jezgrin program ćemo objaviti uskoro. U sklopu proslave rođendana organiziramo i prvu Hrvatsku dodjelu nagrada akterima elektroničke scene "Ambasador", te završni party u petak, 18.11. u Zagrebu.