Baner

Prijave za treći ciklus glazbeno edukacijske radionice Let's Talk About Music

Utorak, 04 Svibanj 2021

Nakon više nego uspješna dva izdanja glazbeno-edukacijskog ciklusa “Let's Talk About Music” udruga Diston pokreće i njegovo treće izdanje.


Cilj radionice je motiviranje i uključivanje mlađe generacije u razvoj glazbene scene kroz direktan kontakt s organizatorima i mentorima iz struke.U ciklusu modularnih predavanja, polaznici stječu osnovna znanja organizacije glazbenog događaja od same ideje do realizacije. Između ostalog: kako se ugovara i ugošćuje glazbenik/ica, vodi komunikacija s partnerima i suradnicima, priprema i vodi budžet, zadovoljavaju tražene tehničke specifikacije, komunicira s publikom putem dostupnih marketinških kanala, brendira organizacija korištenjem jedinstvenih vizuala.Pozivnica je upućena svim zainteresiranima u dobi od 18 – 27 godina, a važno je istaknuti da je radionica besplatna.

Prijave se zaprimaju isključivo putem linka, do nedjelje, 16.05.

Modularni ciklus podijeljen je u četiri modula, kojeg svaki pojedinačno vode jedno do dvoje mentora/-ica.Modul #1 Organizacija eventa - Andrea Laurić (Tipsy kolektiv, Rijeka)

Modul #2 Marketing i PR - Marta Ban (Art-kino Croatia, Rijeka)

Modul #3 Vizualni identitet - Antonio Karača i Petra Vrdoljak (Radnja, Zagreb)

Modul #4 Tehnička produkcija - Sebastijan Tomažin i Davor Popdankovski (Radio Roža, Rijeka)

Radionica će se voditi u skladu s potrebnim epidemiološkim mjerama radi sprečavanja širenja zaraze covidom-19 u prostorima Filodrammatice i OKC Palach, od kraja svibnja do kraja lipnja. Projekt je sufinanciran od strane Odjela za kulturu Grada Rijeke.

Prijave za treći ciklus glazbeno edukacijske radionice Let's Talk About Music