Skip to main content
  • 9.10.2016.

Video predavanje: Osnivanje digitalne etikete – Silvio Hrabar

Silvio Hrabar, DJ, promotor i osnivač labela Family Grooves upoznao je okupljene sa svojim dosadašnjim iskustvom koje je sakupio od osnivanja etikete do danas.

Piše: 


Publika je mogla saznati sve oko osnivanja digitalne etikete, odabir imena i logotipa, teme marketinga i promocije i koherentne izgradnje poslovnog plana i financiranja; odabir mastering studija/inženjera i potrebu sklapanja kvalitetnih ugovora s artistima i distribucijom; sve oko promo poola i stvaranje kontakata odnosno kvalitetne i relevantne mailing liste.

Predavanje se održalo u sklopu KS Takeover Knowledge programa 3. lipnja u Splitu. Domaćin je bio Klub mladih. Slična ćete predavanja moći čuti na našem programu "Jezgra" od 13. do 17. studenoga u zagrebačkom Pločniku. Etiketa Family Grooves nominirana je za Ambasadora u kategoriji "Label godine" 2016.

{youtube}WAc-OfzWeps{/youtube}

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop