Dalmatinski DJ-i otkrivaju kako su nastala njihova umjetnička imena

Utorak, 21 Svibanj 2019

Sigurno Vas zanima kako su brojni DJ-i sebi osmislili umjetnička imena


Za one dalmatinske koji će se okupiti u Aurori 1.6. na partyu "Magic Sound of Dalmatia" doznajemo kako su nastala njihova imena. Uhvatili smo tako osmoricu mladića koji će vrtiti među 32 glazbenika na 3 floora primoštenske kraljice zora da nam otkriju svoju tajnu.Beepolar (RatCat)
Alter ego koji se javlja onog trenutka kada stane ispred opreme, sama "bipolarnost" u selekciji glazbe, prilagodljivost, emocije koje pretače s miksete na pubilku. Smatra da smo svi na jedan način drugačiji ljudi ispred zvučnika dok plešemo. Ta energija i taj trenutak je po njemu bipolaranCarnero (Metz Attack)
Jednog sporijeg dana na poslu upisivao sam svoje prezime na Google Translate dok nisam dobio CarneroDJ Jock (Roots)
Prijatelj me tako prozvao dok smo bili dica, a baza je u tome šta možda ni on ne zna zašto. Inače, svima je u ulici dao nadimak, uključujući i sebi. A Jock je vjerojatno jer sam bio mršav kao dijete, pa je to njemu bila neka vrsta ruganjaLiquid (Fortica festival)
Ime nosim u znak sjećanja na mog dragog prijatelja koji nas je napustio u svojo 33. godini i koji mi je nadjenuo ime. Zabavna je to anegdota, ali bi radije da ostane tajnaManistra (3kUMA)
Ljubav prema kuhanju povezao je sa DJ-ingom...Jednog dana sasvim slučajno kuhajući manistru istovremeno je i miksao u sobi, pa ga je JOG na playeru i miješanje manistre u teči povezalo u jedno, da sebi nadjene ime ManistraMarul (3kUMA)
Dok sam bija dite, nadimak mi je bija ko prezime - Marelić, i nakon nekog vrimena se to preoblikovalo u Marulić po Marku Maruliću, i na kraju se skratilo na Marul, i tako je i ostaloTyson (3kUMA)
Bavio se boksom pa ga ekipa prozvala Tyson. Kad se uhvatia DJ-anja svoj nick name iz sportskih aktivnosti je pretvoria u umjetničko ime za pultomZorro
Inspiracija za moje DJ ime mi je došla iz moga imena i prezimena Zoran Radin – ZorroAurora postavlja veliku izložbu flyera na partyu Magic Sound of Dalmatia . Treći kontigent povoljnijih ulaznica za ovaj party su u prodaji po 80 kn na Adriaticket.com ili ako idete ekipno onda 5 ulaznica se možete kupiti za 300 kn.

Dalmatinski DJ-i otkrivaju kako su nastala njihova umjetnička imena