Baner

Osijek pleše na Svjetski dan glazbe kod Vodenih vrata u Tvrđi

Utorak, 18 Lipanj 2019

Nakon Zagreba i Pule predstavljamo elektronički program Svjetskog dana glazbe u Osijeku 21. lipnja (petak).

S početkom u 18h za pult će 4 DJ-a lokalne scene koji će vrtiti sve do ponoći uz besplatan ulaz. Tako ćete plesati na glazbu slijedećih izvođača.NOLDAR aka NOISE EXPLICIT (Osijek)
Noldar aka Noise Explicit, DJingom se bavi deset plus godina, a 4 godine produciranjem . Izdanja ima na etiketama poput Reload Records, Zion, High Contrast i Platform 7seven. Nastupao je u više osječkih i lokalnih klubova i Baranja Sound fest festivalu. Prije dvije godine poceo sa organizacijom IFI Party-ja, a ove godine pokrenio novi projekt pod nazivom VIBE, vodi i radijsku emisiju preko američkog online radija The Session Worldwide. Gostovao je jos u par radijskih emisija od kojih izdvaja gostovanje na spanjolskom Bubbles Club Radio.VERDUM (Osijek)
Dugogodišnji zaljubljenik u elektroničku glazbu, posebno Detroit house i techno zvukove, te newcomer na osječkoj DJ sceni. Ubrzo se okreće prema  dubljem i repetativnom techno zvuku, samostalno i postepeno oštri i širi znanje o DJ-anju i produkciji, te sudjeluje u organizaciji i širenju ove scene. Iza sebe ima već nekoliko nastupa po Osijeku, Đakovu, Belom Manastiru...

JUNIOR G (Osijek)
Osječki newcomer istančanog i širokoopsežnog ukusa, vrlo rano otkriva svoju ljubav prema elektroničkim zvucima. Odrastajući uz brata koji je DJ i producent, strast za miksanjem je prirodno buknula i sa samo 13 godina, Junior G počinje svoj glazbeni put. U početku stilski orijentiran oko energičnog starijeg housea, no s vremenom se ipak pronašao u techno ritmovima. Nastupao je na partijima poput Naša Stvar, Vibe, G-Force, te na brojnim privatnim partijima i afterima po Osijeku i okolici, a u međuvremenu je postao i promotor Sixth Sense programa, te je s bratom započeo spomenuti G-Force program. Osim miksanja, Junior G i brat Indy Slide intenzivno rade i na zajedničkom, hardverski orijentiranom live act-u pod imenom Legabyte.JAN DARK (Osijek)
Jan Dark je dugogodišnji entuzijast svega vezanog za elektronički "mjuz", kako same glazbe, tako i vinyla, miksanja i sve DJ, razglasne i rasvjetne opreme kojom je zainteresiran od vrlo mladih dana. Organizirao je i opremio nebrojene male i privatne partije sa uglavnom lokalnim DJ-ima, od kojih su prvi bili još u kasnim 90-ima. Također je i svirao na mnogim sličnim partijima, kao i u legendarnim osječkim klubovima Vega, Oxygene, Tufna, West i drugima u gradu i okolici. Njegov stil je raznolik, funky i vrlo plesan.

Zahvaljujemo se Indy Slideu koji je imao volje i strpljenja surađivati na projektu.

 

Osijek pleše na Svjetski dan glazbe kod Vodenih vrata u Tvrđi