Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner
alt

U Osijek stiže Spock, Tom Spock!

Četvrtak, 29 Listopad 2015

Ne, nisi uklizao u interstelarnu nomadsku civilizaciju Voyager plovila, i nitko ti neće razdvojenim prstima dati pozdrav, iako ti naravno želimo da živiš dugo i prosperiraš!

 
Za naš floor ne sjeda vulkanski smireni racio iza zašiljenih ušiju već s onim sasvim normalnim i oblim ušnim školjkama KS Takeoveru se pridružuje Vukovarčanin Tom Spock.

alt
 
S 11 ga je usisala mračna elektronika Prodigya, s 15 je kliznuo na prvi rave i zaljubljen u beat odmah za godinu dana kupio gramofone i ploče i uplovio u DJ-ing. S 17 je već organizirao prvo raveove a od 2003. držao rezidenciju u Conty klubu. 2004 je donijela nove pobjede jer je klub Quo Vadis postao poprište niza događanja zajedno nazvanih lascivnim zamamnim nazivom "Temptation", na kojem su kroz godine podije rasplesali lokalni, regionalni i globalni velikani kao što su Christian Varela, Rino Cerrone, Marco Bailey, Valentino Kanzyani, Joel Mull, Petar Dundov, Preach, Steve Rachmad, La Di Da, Ogi, Marko Nastić i drugi.
 
alt
 
Toma se mogli uhvatiti u mnogim klubovima od osiječkog "Bastion-a", zagrebačkog  "The Best-a i Boogaloo-a", rovinjskog "The Temple" pa sve do dubrovačkih "Lazareta". Također je nastupao u klubovima u Sloveniji, Srbiji i Bosni i Hercegovini. Žanrovima se ne zamara previše, bitno je jedino da osjetiš nešto. Pa kako vrijeme leti brzo, 5. prosinca samo što nije. Dobrodošli na KS Takeover svezak prvi. Osiječki Epic čeka lansiranje!