Zel Mal - house i techno/minimal iz Slavonskog Broda

Subota, 04 Veljača 2017

Kreneš li tamo prema Brodu, vesla i leptiriće za manji ili veći biceps ostavi doma, spremi sekstant u špajzu jer ovaj brod je Slavonski, a tamo se nalazi jedan na beat nastrojeni mladi čovjek.

 
Želimir Malatestinić kada padne noć i struja jurne kroz kablove poznatiji je kao Zelmal, a ruke su do sada uplele u Croatia Underground, Sound Lab, Dancing Moon, Mikromal, Creed Records, Power House Records...

 
Ovo svježe novo lice stiže s naramcima talenta za sve aspekte elektroničkog pa ga nalaziš kao DJ-a, producenta i remiksera, a žanrovska lutanja vode ga u nepoznato bez mape od laganog ugodnog housea za dušu do krućeg opasnijeg techno/minimal zvuka. Dualnosti su ono što ljude čini magičnima, supostojanja različitih aspekata persone, jer nikada nisi samo jedno priča, uvijek nosiš još poglavlja. Dosadašnja su tako uhvatila uho domaće uzgojenog Sound Lab labela za koji izdaje i prvi remix ''Oversound - To The Beat Of The Drum', a nedugo nakon Mikromal lovi prvu traku "People Dancing", dok si ga za pultom mogao pronaći kako se njiše uz Mladena Tomića, DJ Jocka i Nitevision.

 
Posebice draga misija Želimiru je i da scena raste, da gleda kako ljudi koji je vole zajedno rade na istim projektima kojima poklanjaju svoje sate i ljubavi pa ćeš ga tako, usmjere li te stopala u Savonski Brod i virneš li negdje iza zastora partyja, također pronaći i u organizaciji evenata i aktivnoj promociji svega onoga što tjera na ples. Kako priče imaju tendenciju bujati i kako raste onaj vuk kojega hraniš tako se i Zelmalu otvaraju nove karte u karijernom pasijansu i stiže i poziv srpskog Creed Recordsa koji bi volio izdati novu traku, no o tome više kada se tinta na ugovoru posuši.
 
Za sada se opusti, uživaj u subotnjem jutru, skuhaj kavicu i maštaj o noćnim eskapadama uz profesionalno uhođenje Želimira na linkovima niže. Enjoy!
 
 
Zel Mal - house i techno/minimal iz Slavonskog Broda