Baner

Želim šator u Exit Villageu!

Četvrtak, 14 Travanj 2016

I tako proljetnom tebi, omamljenom mirisom krošnji i ljuštenjem slojeva odjeće, već na pamet padaju avanture. Imamo i mi jednu za tebe, onu imena Exit.

 
Kako samo ime sugerira, Exit te vodi van izvan svega onoga što čini svakodnevne obveze, izvan ureda, učionica i monotonije na nekoliko dana glazbe, plesa, uživanja i internacionalnog deranja stopala pod novosadskim nebom.
 
Prethodne godine naklonili smo se 15. godišnjici Exita, najdugovječnijeg balkanskog plesnjaka, a ovog vrućeg neumornog ljeta 7. srpnja krećemo u reprizu na Petrovaradinskoj tvrđavi dok pultom predsjeda ekipa poput Dimitri Vegasa & Like Mikea, Nickyja Romera, Robina Schultza, Solomuna, Stormzyja, Jamesa Zabiele...

 
No kako bi imao gdje poleći umornu glavu za regeneraciju između neumornih treštanja zvučnika i melase tjelesa podno bine, a više od hostela voliš leći u trevu s pogledom uprtim u nebo, nastaje i jedno privremeno selo istomišljenika zarobljeno slobodnih pod šatorskim krilima. Exit Village tako postaje primalna zajednica lutalica zvučnim prostorima. Ako si spreman za sanjarenje, spavanje u šatorima, druženje s internacionalnim ekipama partijanera s čitave kugle, neumornu glazbu i možda pokoju ljubav na travi, ovo je tvoje mjesto. U prostor kampa upada samo ekipa s festivalskom narukvicom, a kupnjom mjesta u kampu ne kupuješ i sam šator tako da spakiraj si svoj vlastiti, traži frenda da ti ga vrati, posudi ga od babine strine ili susjeda.

 
Kako ne bi usamljeno tražio logističke petlje kojima ćeš stići na samu lokaciju i kako znamo da party počinje u trenu kada prema odredištu kreneš, KS ti organizira i sasvim svoju avanturu trpajući te u partybus. Polazak je 7.7. iz Zagreba u 10h, a majkama vas neprepoznatljive vraćamo 11.07. polaskom iz Novog Sada u 14h.
 
KS/EXIT paket uključuje:
 
- Exit festivalsku ulaznicu
- osigurano mjesto u Exit kampu
- povratni prijevoz Zg - Novi Sad - Zg
 
Cijena: 125 €

 
Imaš li već kartu i sad bereš brigu jer si fulao dobar deal, prihvaćamo i ove plesače pa će goli prijevoz ZG - Novi sad iznositi 33 Eura, dok je povratna karta 66 Eura.
 
 
PRIJAVE, UPITI I REZERVACIJE
Zainteresirani podatke (ime, prezime, adresa, grad, broj mobilnog telefona i OIB) mogu poslati na   Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , a prijaviti se možete i na linku ovdje. Bus se opasno puni pa sakupi ekipu i izvjećajte prvom prilikom. Naš jedini uvjet je da putnici trebaju imati iznad 18 godina i biti entuzijastično nabrijani na putovanje.
 
Ljeta su stvorena za avanture, ugrabi si svoju!
Želim šator u Exit Villageu!