Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner
Sensation White

3. do 7. srpnja Sensation White Amsterdam

Ponedjeljak, 12 Svibanj 2008
Original je samo jedan. Ovdje je bio početak bijelog ludila na svijetu koje se sada proširilo svuda. Ulaznice su krenule u pretprodaju prije 2 mjeseca i rasprodale su se u dva sata stoga ostalo ih je još vrlo malo. Mi ih imamo za vas u jako ograničnem broju. Samo za najbrže!

Datum: 3. – 7. Srpanj
Lokacija: Amsterdam, Nizozemska
Mjesto polaska: Zagreb
Vrijeme polaska: 3. srpnja u 18h
Način putovanja: Bus

Doors open: 21.00
Party ends: 7.00
Location: Amsterdam Arena, Amsterdam

Line-up: TO BE CONFIRMED

Program putovanja:
80 sati party-ja će početi već u autobusu iz Zagreba. Najbolja muzika koju ćete vi birati, DVD-i po vašem izboru, DVD-i iz Sensation White-a i ostalih mega partya i prava party atmosfera na autobusu skratit će put to Nizozemske stvarno na minimum. U Amsterdam dolazimo oko 14.00. Slijedi smještaj u hotelu i večera, pa nas čeka prvi od vrhunaca vikenda u Amsterdamu. Detalji će ostajati tajna ali  garantiramo vam fantastičan pre-party za Sensation White. Nakon doručka idemo na razgledati grad. Kad smo već putovali tako daleko vrijedi vidjeti i ostale zanimljivosti Amsterdama. A možete si uzet i vrremena za odmor. Slijedi priprema na Sensation White kuda odlazimo oko 7 uvečer. Čeka nas 40.000 ljudi, ljuta scena i atmosfera koja Vam podiže adrenalin do maksimuma.. Nakon partija ukupno krenemo sa javnim prijevozom prema hotelu. Slijedi par sati spavanja a onda odlazak natrag prema Hrvatskoj kamo doloazimo u ponedjeljek, 7. srpnja ujutro.

Cijena uključuje:  
-    Jednu ulaznicu za Sensation White Amsterdam
-    Dva noćenja u hotelu 2* u trokrevetnima sobama sa doručkom. Etažni WC-i
-    Putovanje s busom visoke kvalitete
-    Welcome drink
-    Profesionalnog vodiča
-    Potpunu organizaciju putovanja

Opcionalno (dodatak na cijenu aranžmana):
-    Dvokrevetna soba u hotelu 370 Kn

Starost: Minimalno 18 +

Minimalno 8 putnika iz Hrvatske dovoljno je da se ova turneja realizira. U slučaju otkazivanja turneje garantiramo povrat novca.

Cijena aranžmana: 2200 Kn

PRIJAVI SE OVDJE


{snippet 1}