Skip to main content

Klubska Scena i Collegium vode vas na Sensation White

Klubska Scena u suradnji s putničkom agencijom za mlade Collegium vas i ove godine vodi na Sensation u Beogradu.

Piše: 

Naslovna foto

Sensation

Kao i dosad Klubska Scena u sklopu svoje ponude i u suradnji s agencijom Collegium planiraju umjesto vas. Na nama je da vam omogućimo nezaboravan doživljaj, a na vama da se prepustite unutrašnjem miru koji će vam pružiti bjelina ovogodišnjeg Sensationa Innerspace koji se vraća u beogradsku Arenu 12. svibnja.

{youtube}4woJW0A5BXs{/youtube}

Tema ovogodišnjeg Sensationa je oslobađanje od stresa, ultimativno duhovno iskustvo i povezivanje sa srodnim dušama obučenim u bijelo. Kroz ritualno iskustvo pronalaženja unutranjeg mira osim domaćina Mr. Whitea vodit će vas Fedde Le Grand, Dennis Ferrer, Daniel Sanchez & Juan Sanchez, Sunnery James & Ryan Marciano teHardwell. Ni ovogodišnja tema Sensationa u Beogradu neće proći bez legendarnog nastupa Mc Gee-a, koji je oduševio prošle godine svojom nevjerojatnom energijom.

Sensation White je toliko popularan gdje god da se održava pa je gotovo redovito unaprijed rasprodan. Rekord je napravljen u Amsterdamu s 40.000 prodanih ulaznica. Ove godine ponovno je tako blizu pa svakako ne propustite detalje o autobusnim party aranžmanima koje smo pripremili za vas. Pripremite bijele oprave i pratite daljnje informacije sljedećeg ponedjeljka.

sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop