Skip to main content
  • 5.04.2011.

Podcast 038: Chris Scott (Lexicon Avenue)

Nekad producentski i DJ trio iz Newcastlea, nakon toga dvojac, a sad samo Chris Scott aka Lexicon Avenue koji posljednjih deset godina drži sjeverno englesku klubsku scenu kako individualno tako i kao projekt.

Piše: 

Naslovna foto

Chris Scott – Lexicon Avenue


Od legendarnih Shindig club večeri do Scottovog Forensic labela preko suradnje sa Satoshi Tomiiem i ubojitih EP-ova za Hooj, The End, Renaissance, Yoshitoshi i Credence, Choo Choo i drugih, svoj talent prezentirali su na kontinentalnoj razini. Remixi za Depeche Mode i Dave Gahana, Sander Kleinenberga, John Digweeda, Danny Howellsa, Sister Bliss iz Faithlessa, DJ Chusa čine samo dio njihovog bogatog stvaralačkog djelovanja. Za izdavačku kuću NRK izdali su nekoliko kompilacija Nite Life te posljednju za Therapy Music Dave Seamana. Japan, Južna Amerika, Portugal, Hrvatska, Australija, Singapor, Koreja, Dubai, Indija, San Francisco, Miami, New York samo su neka od njihovih brojnih glazbenih putovanja.

Za naš novi podcast Chris nam je poslao melodičnu i plesnu house priču prema kojoj odmah možete zaključiti da se radi o glazbeniku koji govori jezikom plesnog podija. Osjeti se zvuk stare engleske house i tech-house škole bez preteških elemenata sa više opuštajućim grooveom. Uostalom poslušajte.

{pub}Molimo logirajte se da biste vidjeli sadržaj.{loadposition contentlogin}{/pub} {reg}{Download}{/reg}

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2