Skip to main content
  • Sean Finn
  • 19.04.2012.

Podcast 045: Sean Finn

Njegov hit singl „Show me love“ posljednjih tjedana ne silazi s vrha top ljestvica, pa smo ga zatražili da vam napravi plesnu uvertiru za vikend.

Piše: 

Naslovna foto

Sean Finn

Iza imena njemačkoj DJ/producenta Sean Finna u posljednjih deset godina stoji energični plesni house kojim Sean podiže raspoloženje već u prvim minutama gdje god da nastupa. Preferira brojnu publiku pa i dok producira radi to na način da ispred sebe zamisli ljude koje želi usrećiti. U svojoj diskografiji broji preko 50 naslova koji su nerijetko zauzimali prva mjesta glazbenih ljestvica poput Prodigy-vog hita “No Good” ( broj1 na German Dance Charts) “Saxofono” and “Let You Go” koju su rado vrtili DJ-i poput John Aquavive, Roger Sancheza i DJ Tiesta.

Remiksi i obrade njegovo su područje, poput Afrojackovog singla “Amsterdam“ ili njegove verzije hita “Alors On Danse“ koja je dugo trajala na UK Top Ten ljestvici singlova. Obradio je i singl našeg E-basea "Move on me".

Potvrda njegovom smislu za ritam je obrada popularnog singla Show Me Lovekoja se vrlo brzo popela na vrh europskih top ljestvica, a zasjela je i na prvo mjesto House Beatport ljestvice i ne silazi s nje.

Sean Finn je bio i prvi internacionalni DJ koji je nastupio u Papayi 2004. nakon čega je krenula lavina gostovanja, a trenutno priprema turneju po Francuskoj. 19. kolovoza dolazi i k nama, tj. nastupa u Carpe Diemu na Hvaru.

Sean  je bio toliko dobar pa je za svoju hrvatsku publiku napravio više od sat vremena plesne glazbe vlastite produkcije, vesele, tople i razigrane poput njega. Kako je vikend pred nama ne trebate se truditi oko play liste, Finn se potrudio umjesto vas, downlodajte besplatno, pojačajte glasno, slobodno se dignite i plešite i mi smo!

{enclose ks_podcast_Sean_Finn.mp3}

DOWNLOAD MIX
(desni klik, save link as)

01.  Andy B Jones – You ( Sean Finn Rmx )
02.  Lucas reyes – Funky ( Sean Finn Rmx )
03.  Clarke & Kent  – White Horse ( Sean Finn Rmx )
04.  Warren Clarke – Everybody ( Sean Finn Rmx )
05.  Gianni Coletti – Another Star ( Sean Finn Rmx )
06.  Sean Finn – Saxofono ( Club mix )
07.  Milk & Sugar – Hi A Ma Pata Pata ( Sean Finn Rmx )
08.  Lissat & Voltaxx – In Love ( Sean Finn Rmx )
09.  Clarke & Kent – Catch A Star ( Sean Finn Rmx )
10.  Sean Finn – Such A Good Feeling ( Crazibiza Rmx )
11.  Sean Finn – Show Me Love ( Club Mix )
12.  Rene Rodrigezz – Dutch Bitch ( Sean Finn Rmx )
13.  Bodybangers – Set The Night On Fire ( Sean Finn Rmx )
14.  Sean Finn – No Good ( Chris Moody Rmx )
15.  Sean Finn – Let You Go ( DBN Rmx )
16.  Sean Finn – Stronger ( Syke N Sugarstarr Rmx )

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk