Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

E-Base odabrao i komentirao 5 izdanja koje često vrti na afterima

Petak, 23 Rujan 2022

Vikend ples je pred nama, a već nakon prve noći Boogaloo noćas 24.09. od 4h zove na program #afterica na kojem puštaju E-Base i Looka


Uoči povratničkog izdanja #afterice, E-Base nam je složio 5 trekova koje učestalo vrti na afterima, te bacio komentar na iste!Za one koji nisu znali, E-Base je jedan od pionira scene; bivši novinar DJ Maga, Radio Cibone i urednik časopisa Subkultura. Vodio i organizirao glazbene programe u klubovima The Best, Aquarius i Gjuro II. Nastupio je na velikim elektroničkim događajima poput Love Parade, Ministry of Sound, Future sound of Zagreb, Papaya Day & Night Festival. E-Base je poznat kao vrstan remikser bandova i izvođača. U bandu Josipe Lisac svirao je 2 godine kao stalni član.  2016. pokrenuo je u Katranu prostor Podmornice kao voditelj programa kluba i svog vlastitog programa Odjel za Odrasle, koji je pak pokrenuo "bujicu" elektroničkih programa u tom prostoru. E-Base je radio kao producent prve hrvatske nagrade za elektroničku glazbu "Ambasador". Poslije je pokrenuo klupski projekt Tech-Room. Jedan je od voditelja programa nekoliko izdanja Magic Boxa sa Idom Prester, a čest je gost na partijima i festivalima u zagrebačkoj, krapinsko-zagorskoj, varažinskoj i međimurskoj županiji.Far&High - Voyager

Traka koju volim jer mi daje mogućonst "skrenuti" u progressive ili dark disco smjer. Iako pri kućnom slušanju daje dojam spore trakice, a klupskom ozvučenju to je jednostavno monstrum koji budi iz mrtvih.
Damon Jee - Inside

Funky beat koji nemilosrdno štepa i tema koja se duuugo razvija. Savršena traka za kasniji dio aftera.
Kriece - Wookie Nipple Pinchy (Add2Basket And Smartminds Remix)

Omiljena mi traka i zbog izvođača i zbog remiksera, vesela, a dovoljno decentna u razvoju melodija kako bi i najljućem rejveru vratila osmjeh na lice.
GD & B Vs Phunk Investigation - Disco Place (Original Mix)

Jednostavno traka za razvaliti, Giorgio Moroder tip basa koji se ne zaustavlja i jednostavna ritam sekcija s brejkovima na pravim mjestima.
Eelke Kleijn - Levensgenieter (Dosem Remix)

Tip trance trake koju vole i najekstremniji technoheads