Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Armand van Helden proslavio 25 godina kultne pjesme -You Don’t Know Me-

Utorak, 12 Rujan 2023

Kako bi proslavio 25 godina jednog od svojih najvećih hitova, američki DJ i producent je složio novu traku koja zvuči kao pravi klasik

Armand Van Helden je objavio novu traku “I Won’t Stop” na legendarnom FFRR Recordsu kako bi proslavio 25 godina svog klasika You Don’t Know Me”.

Novo izdanje “zločestog dečka” house glazbe donosi retro zvuk, koji je inspiriran njujorškim klubovima s početka 90-ih. “Već neko vrijeme eksperimentiram s američkom freestyle glazbom te se pokušavam ubaciti u taj zvuk. Ova traka je mješavina američkog freestylea i klupskog zvuka koji je harao New Yorkom 1993. To sam pokušao dočarati s ovom trakom. “I Won’t Stop” je jedna totalno luda pjesma s kojom želim da partijaneri polude kad ju čuju.” otkriva Armand Van Helden.

Krajem 1998., američki DJ i producent je objavio svoj treći studijski album“2 Future 4 U”, s kojim je debitirao na FFRR etiketi, a u sklopu kojeg se našla “You Don’t Know Me”. Traka je nastala loopanjem i spajanjem nekoliko glazbenih samplova s kojima je povezao vokale Duane Harden. Krajem tisućljeća traka je poharala top ljestvice diljem svijeta, a kroz godine se isprofilirala u jedan od najvećih hitova Armanda Van Heldena.