Boiler Room po drugi puta posjetio Beograd, donosimo setove iz 20/44

Utorak, 07 Studeni 2017

Najpopularniji medij plesne glazbe, Boiler Room, po drugi puta svratio je na ulice Beograda, a ovoga puta smjestio se na najdražem beogradskom splavu, 20/44.

Tri godine prošlo je od zadnje posjete Boiler Rooma Beogradu i ako se kojim slučajem niste tamo našli, donosimo vam setove sa žurke koji su stigli online. Splav 20/44 omiljeno je mjesto za primamljive underground zvukove i Beograd može biti jako ponosan što u svojem domu ima takvoga dragulja. Boiler Room je preopazno njihovu kvalitetu i odabrao ih kao svoju novu lokaciju, koja se održala 13. rujna.

Dok je nekima ta nedjelja bila sasvim uobičajena i provodili su ju odmarajući, smješten uz obalu Save, splav 20/44 dobrano se zaljuljao gdje su odlične setove odvrtila renomirana DJ imena. Poznatim domaćim imena beogradske underground scene, Tijana T, Schwabe, Stevie Whisper, Vladimir Ivković i Kristijan Molnar pridružio se i glavni gost večeri, TOULUSE LOW TRAX. DJ i producent dolazi iz njemačkog grada Dusseldorfa, na čijem plodnom tlu je niknuo i elektronički fenomen Kraftwerk.
 

Boiler Room po drugi puta posjetio Beograd, donosimo setove iz 20/44