Skip to main content

Božićni poklon mix Roberta i Lyric Hood aka Floorplan

Floorplan projekt nije novi izdanak na globalnoj zvučnoj panorami već je rođen davno davno, tamo negdje u posljednjim godinama otkucavanja 20. stoljeća, kao dom istraživanja više funky i melodičnih glazbenih elemenata.

Piše: 


Ova sočna jabuka uključuje stablo koje jest Robert Hood i njegov vlastiti plod. Prikladno za onoga koji za glazbu živi, izborio je za kći proznu nomenklaturu, Lyric.

Lyric je svijet već dosta puta mogao uhvatiti za pultom oslonjenu leđa o leđa s ocem, a na albumu Victorious, izdanom na Robertovom vlastitom M-Plant labelu, debitira i kao koproducentica. Riječima one koja sve suverenije pušta korijenje u glazbenu poljanu na pozadini ovog oduševljeno prihvaćenog nepotizma prenosi:
 
"Poslušajte moju dušu kako govori, to je jedini način na koji mogu objasniti kako se osjećam u vezi Floorplana, (Victorious) glazba je moja duša, moja krv, jedem i spavam beatove, glazbu, ritam, to mi je u DNK."

Pa pred samo Božićno veselje stisni Play i poslušaj lektiru elektroničkog zvuka u režiji Floorplana prije nego se i sam(a) razbacaš po flooru.

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop