Skip to main content

Downtempo recept za potpunu relaksaciju

U nižim BPM-ovima, usidreni u downtempo recepte za potpunu relaksaciju, jednako prikladne za puštanje sidra na podiju na kojem zaboravljaš koordinate realnosti i na slušanje u vrući ljetni dan s hladnim pićem u ruci ili na kišno nedjeljno jesensko jutro, izgradili su nešto što je postalo više od inicijalne namjere.

Piše: 


Prije 13 ljeta i zima domaći flaneri zvukom pogonjenih sudbina, Damir Ludvig i Goran "Stelar" Štetić, spojili su estetike u projekt jednostavno nepretenciozno nazvan samo Ludvig & Stelar. Album Twelwe je nastao povodom 12 godina postojanja projekta.

Početak izvrsne trilogije započeo je albumom "Relax" 2008., a niz se nastavio 6 godina poslije sa "Beyond Second Thoughts".
{youtube}PQ_W6lQ1sqM{/youtube}

Kao završetak sjajnog serijala ove godine je objavljen "Trivium".  Trivium je latinska riječ za križanje tri puta, a materijal na ovoj glazbenoj cjelini upravo to opisuje zvukom.

Radi se o iskoraku od stila kojim je projekt započeo na Café del Mar kompilacijama još 2004. Iako dio skladbi koketira s Balearic/Downtempo zvukom, dio sa Nu Disco/ Indie Dance ritmovima, a dio sa Electronica/Soundtrack elementima, Trivium prije svega ima svoj karakter, koji kroz 12 pjesama dolazi do izražaja.

Nedjelja zvuči kao idealna za meditaciju, chill i preslušavanje ovog materijala u što smo se i sami uvjerili u više navrata.

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2