Esencijalne techno trake Jay Lumena osvojile i Drumcode Adama Beyera

Petak, 29 Studeni 2019

Kao producent Jay Lumen ima devet No1 traka, čak 24 trake koje su ušle u Top 10 i još nekoliko koje su dostigle Top 20 na svjetskim ljestvicama.


Izbacuje na najboljim internacionalnim etiketama poput Drumcode (Adam Beyer), Saved (Nic Fanciulli), OFF Recordings, 100% Pure, Octopus Records, Cadenza i vlastiti Footwork itd.Može se pohvaliti kako je bio jedini DJ/producent koji je 2010. i 2011. godine imao 6 traka na Beatportovoj Top ljestvici, a isti uspjeh dogodio mu se i 2012. godine kada mu je 6 traka dospjelo u njihovu Top 10 ljestivicu.Ovaj rekord ga čini jedinstvenim u svijetu i dokazuje kako publika diljem svijeta prepoznaje njegovu kvalitetu. Pročitajte što je rekao u intervjuu za Klubsku scenu oči sutrašnjeg nastupa u rovinjskom klubu Steel.
Jay Lumen: Sve moje trake su kao moja djeca, kao da sam na nekom spiritualnom mjestu
 U klubu Steel 30.11. za pultom su još Adoo, Driverr i Tomo IDM.

Ulaznice za Techno Steel možete nabaviti po pretprodajnoj cijeni na Entrio.hr ili prodajnim mjestima. Također se možete obratiti i TJNS promotorima na FB eventu!Odabrana selekcija traka koju slušate u ovom članku izdana je na njegovoj vlastitoj etiketi Footwork, kao i na Drumcodeu Adama Beyera.


Esencijalne techno trake Jay Lumena osvojile i Drumcode Adama Beyera