Skip to main content
  • 4.01.2019.

FrenkyBoy i Bass Couture – regionalni DnB podcast #1

Ljubitelj nježnijeg zvuka i ugodnog rolla, FrenkyBoy iz Zagreba na drum and bass sceni djeluje od 2015. godine kada je sa prijateljima iz KSETa započeo prvi program BiPieM.

Piše: 


Nakon nekoliko uspješnih partya, BiPieM nažalost spriječen obvezama članova prekida svoj rad, te kao novinar počinje volontirati na portalu Klubskascena.hr, donoseći intervjue sa većinom etabliranih imena, te nekih i manje poznatih kod nas.

Kroz suradnju sa scenom i sudjelovanju u organizaciji i vođenju Ambasadora (Stage & Backstage protokol), odlučuje pridodati nešto novo na sceni u obliku Bass Couturea, multimedijskog kolektiva sa bassom u srcu, te kroz fizičku manifestaciju u obliku Bass Couture presents programa u klubovima Pločnik i Klub., te dovodi neka od najsvježijih lica scene, uz naravno i ona uvijek rado viđena.

2018. se pokazuje veoma uspješna za DJ FrenkyBoya, kako kroz organizaciju i promocije, tako i kroz nastupe na vlastitim eventima, te nastupe na Membrain Festival, DNB Konferenca (SLO, Ljubljana, Metelkova, Mizzart), Svjetski dan glazbe.

Na sceni djeluje kao DJ, promotor, te postepeno gradi i svoj zvuk kroz produkciju, te redovno snima svoj Podcast mix naziva Sesh koji se objavljuje svaki mjesec na vlastitom Mixcloud kanalu. U setovima se može ćuti sve od liquida, neura preko jumpupa i breakbeata do stardnog junglea, te ponedkad uleti i koja dupstep i/ili dub traka.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk