Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Hramovi glazbe i svjetske znamenitosti u kojima je nastupao Joseph Capriati

Srijeda, 06 Listopad 2021

Jedna od mnogih važnih prekretnica u priči o Capriatiju je legendarna rezidencija na Music On partyjima Marca Carole koja su započela 2012., gdje je Joseph svoje nezaboravne setove prvi put izveo u klubu Amnesia Ibiza.


Zbog toga je odmah bookiran na NYE partyu u kultnom Fabricu, a ove subote stiže i u Zagreb na Future Scope Open Air (Jarun). Ulaznice na Entrio!Njegovo stalno prisustvo na Ibizi također mu je pomoglo da bude headliner u Amnesiji na otvaranju i zatvaranju i glavnim mjestima kao što je primjerice DC10.Svjetski događaji s Drumcodeom s Adamom Beyerom dugo su bili značajni datumi u njegovom kalendaru, kao i nastupi bok uz bok s imenima poput Tenaglie, Davea Clarkea, Dubfirea, Jamieja Jonesa i Carla Coxa, turneja sa zapadne prema istočnoj obali SAD-a, Boiler Room s Richie Hawtinom i rasprodana 12-satna maratonska predstava u klubu Metropolis u rodnom gradu kapaciteta 7000 ljudi, a bio je omiljen gost i kultunog kluba Cocorico u Riccioneu.U regiji smo ga slušali na odličnom Sunwavesu, a nešto bliže u katedrali dobre glazbe Ambasadi Gavioli, zatim na Lovefestu i Sonusu.

Nije preskočio zavrtiti i na popularnim svjetskim znamenitostima, pa je tako promovirao povijesnu baštinu rodnog Napulja nastupivši ispred Kraljevske palače Caserta iz 18. stoljeća.Dodajmo i to kako je za party u Zagrebu u slučaju lošeg vremena osiguran krov nad glavom odnosno šator za brojne posjetitelje. Objavljena je i satnica nastupa koju možete vidjeti u nastavku.

Hramovi glazbe i svjetske znamenitosti u kojima je nastupao Joseph Capriati