Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Moby s novim setom glazbe za dušu i tijelo

Nedjelja, 27 Prosinac 2020

Moby je predstavio prvi dio svojih improviziranih snimki ambijentalne glazbe uživo kako bi svima pomogao da se opuste i pronađu svoj mirKako se jedan od najpoznatijih članova elektroničke plesne glazbe tijekom godina se proslavio širokim rasponom stilova i zvukova koji su nastali u njegovom studiju. Bilo da udara house glazbu ili kroz serenade zadivljuje slušatelje elektronike, on nastavlja istraživati nove domete plesne glazbe.


Photo: Matt Fried / Gradient Magazine
 
Tako nastavlja zaranjajućii u područje ambijentalnih ritmova s najnovijim izdanjem u svojoj dugotrajnoj diskografiji Live Ambient Improvised Recordings. Sada već na mobyambientu, koncept improviziranih snimaka Live Ambient Vol. 1 startao je početkom ove godine na početku pandemije. Koristi ambijentalnu glazbu kao dio svog procesa ozdravljenja i bijega od tjeskobe koja je dominirala godinom. Deset novih pjesama koje će slušatelje odvesti opustiti i dati im nadu u budućnost.

Uz to, Moby slavi izdanje podižući ga na sljedeću razinu dobrotvornim događajem uživo nazvanim Glazba i iscjeljivanje (Music and Healing) koji će se održati u srijedu, 30. prosinca u 19:00h po našem vremenu putem Twitcha. Zajedno s Institutom za glazbu i neurološku funkciju (IMNF), premijerno će predstaviti video komponentu albuma, a pridružit će im se i njihov izvršni direktor i suosnivač Concetta M. Tomaino kako bi razgovarali o pozitivnim učincima glazbe na mozak i zdravlje. Ukusite što se sprema gledajući videozapis Ambient 1 na YouTubeu.

Moby s novim setom glazbe za dušu i tijelo