Skip to main content
  • 16.06.2017.

Na koje trake Rocks beach club poludi?

Znaš da voliš znati, čak i da nije nužno da znaš i da ćeš kasnije saznati eventualno, voliš znati eto baš zato. Rođen si s onom osobinom koja ubija mačke. 9.8,7 ili bilo koji na kaskadi odbrojavanja života, nije ni bitno, jer je tebi trenutno esencijalan samo ovaj ljetni nadolazeći život.


Pa naslonjeni na štok ljeta stojimo sa šeširom, sunčanima, i zveketavim ledenim pićem uz rezidenta nanjnovijeg klupskog magnata Zrća Rocksa – Vica Damazija. Uz standardne neodgovorive enigme kao "Koliko lizova do sredine lizalice?", "Koji je smisao života?" ili "Je li istina da bubamara sa svakom godinom života zasluži točkicu?" Vica je zanimalo nešto sasvim drugo – "Na što Rocks podij podivlja?".

Da bi dobio ovaj odgovor prvo si sada suvereno saznaš da se iza aliasa našeg današnjeg glazbenog kustosa krije Adam Živić rođen u magičnoj trijadi duplih brojeva 22.11.1992 u Đakovu, a danas svojima smatra i slavonske ravni Sikirevaca. Elektronička buba je ugrizla 2008. i od lokalne rezidencije u klubu Anna, mogao si ga pronaći i u "Alfi" i "Iguani" u Slavonskom Brodu, "Bonaci" u Cerni, zagrebačkom "Pepperu" i "Supercafeu", švedskom „Limhamns Folkets Hus“  klubu, kao i upozadini organizacije SICKYRAVEci Fest-a.

Sada kada znaš, kada si u kuži i zapetljan u petlju, pojačaj zvučnike i zapetljaj se u još nekoliko loopova sjajnog. Pa što pali Rocks u predgrađu ljeta slijedi niže. Nije zabranjeno staviti sunčane, navući nešto lagano, raspaliti i zaplesati na balkonu. Enjoy i vidimo se u Rocksu!

{youtube}K0KV7F4shEk{/youtube}

{youtube}OXsdDvqvnMo{/youtube}

{youtube}GsF05B8TFWg{/youtube}

{youtube}ZkqyIoYAXV8{/youtube}

{youtube}g2rdrNONy7k{/youtube}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk