Skip to main content

Odabrani mixevi frankfurtskog majstora Chrisa Liebinga!

Četvrtina stoljeća za pultom, predanost technu, roditeljska uloga CLR labela, jedan od prvih koji prihvaća tehnološke mogućnosti digitalnog… Sve ovo supostoji u personi Chrisa Liebinga, kojeg uskoro loviš i u Zagrebu.


Gospodin Liebing 25 godina proveo je na bujajućoj njemačkoj sceni, a u repertoaru nosi vođenje klubova, stvaranje nekoliko uspješnih klupskih večeri, rezidencije prestižnih globalnih techno meka i produciranje vlastite glazbe, kao i one drugih umjetnika. Danas ga poznaješ kao onoga koji je, razumijevanjem techno sintaksu bolje od većine, zaslužio poštovanje i undergrounda i velikih pozornica. Estetski naginje nešto dubljim i mračnijim techno kutcima, melankoličnim soničnim putovanjima u kojima se osjeća utjecaj vokala synth popa 80-ih na kojem je odrastao, ali i tračci optimizma koje donosi dinamična brzina u setovima. Posebna supermoć je manipulacija trakom u stvarnom vremenu.

DJ je, producent. voditelj CLR podcasta, radijski voditelj i pokretačka sila iza CLR labela od 2001. Originalnog imena iza abrevijacije "CLRetrey" kasnije je, skromnijim pogledom na sebe i ego, preimenovan u "Create Learn Realize", izbacujući "CL" tako kao inicijale imena, a 2012. nastaje i pod label "CLRX".

Sreća tvoja je dakako da ćeš Chrisa naći i kao jednoga na listi, pod We Love Sound zastavama nastaloga, Zagreb Takeover Weekenda koji će 2. i 3. lipnja preuzeti 4 zagrebačka kluba i Studentski Centar Mladost za jedan open air. Liebinga loviš u noćnom naličju zagrebačkog preuzimanja u petak, 2. lipnja u elektroničkoj legendi Boogalooa. Karte svakako pecaš standardnom procedurom na Entriu.

A sada ono po što si došao. Kada majstor mixa miksa, neminovno izmiksa masivno milozvučni mix, pa na nekoliko primjera onoga što te čeka 2. lipnja svrni uho niže i uživaj!

CLR mixevi

Boiler Room set

Timewarp 2017.

HYTE Amsterdam

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop