Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Pozamašna kolekcija setova sa Defected Croatia 2018.

Srijeda, 05 Rujan 2018

Šest dana i sedam noći u kolovozu trajao je rekordni Defected Croatia u Tisnom.


Ljubitelji house glazbe mogli su uživati među preko 80 svjetski poznatih DJa i glazbenika na trećem izdanju ovog festivala. Dovoljno je pogledati jednominutni aftermovie i sve će Vam biti jasno.


Tisno su posjetili partijaneri iz Kolumbije, Japana, SAD-a, Norveške, Australije, Izraela, Kanade, Brazila, Novog Zelanda i ex YU regije. Slušali su pritom setove veličina kao što su Masters At Work, Claptone, Basement Jaxx, Spen & Karizma, Dimitri From Paris, Franky Rizardo, Roger Sanchez. Mjesecima unaprijed rasprodane brodske zabave su se odvijale dva put dnevno. Svi koji nisu mogli biti na ljeto u Tisnom preko Facebooka i Youtube kanala Defected Croatia je imao prijenos uživo sa festivala.Defected je stoga za kraj ovoga ljeta pripremio još jedno iznenađenje svim fanovima, a to je da sve te setove koji su snimljeni sada možete i poslušati, pa donosimo samo neke koji su se nama svidjeli, a link na čitavu kolekciju ćete pronaći na dnu ovog članka.


Dodajmo samo i to da su objavljeni datumi 4. izdanja festivala koji će se održati od 8. do 13. kolovoza 2019. u Tisnom. Kompletnu kolekciju ovogodišnjih setova poslušajte na ovom linku.