Rezident Forestlanda bira 12 traka koje su obilježile festival

Ponedjeljak, 15 Srpanj 2019

Pođeš li prstom po karti ili Google Maps-om lijevo od metropole pronaći ćeš Brezje, malo mjesto koje od 19. - 21. srpnja postaje plesni epicentar.


Pa u sjeni drveća, pod okriljem šumskih priča, mašine Forestlanda pale veliki internacionalci poput Ferrecka Dawna, The Yellowheadsa, Rubena de Rondea i Maura Picotta, uz podršku domaćih i regionalnih ruku za pultom. Jedan od njih je i Sasha Mikac.


Foto: Filipovic.

Pomisliš li na Forestland pomisliš i na Sashu Mikaca, rezidenta najboljeg domaćeg EDM festivala, gospodina koji je kroz 15 godina na sceni sakupio stotine evenata diljem regije i globalno. Na lineupima, u šumi i izvan nje,  mogao si ga zateći s velikanima kao što su Afrojack, Fedde Le Grand, Zonderling, Mahmut Orhan, Sick Individuals, Dub Vision, Dzeko & Torres, Alex Kenji, Beatshakers, Matroda, Jay Frog, Timo G, Beatshakers, Factor B, Mark Sixma, Avadox i Lawrence Apaga, a nedavno je glazba odjeknula i Filipinima te azijskom turnejom nastupima u najboljim hongkonškim hramovima plesa Zentrum i Magnum.

Alesso vs OneRepublic - If I Lose Myself (Alesso Remix)


Posljednje tri godine ujedno je i redovna instalacija jednoga od vrhunskih svjetskih glazbenih događanja -  Amsterdam Dance Eventa. Pa ako nisi redovni hodočasnik ovih šumskih plesnjaka, kako zvuči Sašina mješavina i fuzija elektronike istraži na mekom oblaku SoundClouda ovdje i tada skoči s nama na srčiku priče. Naime pitali smo Sašu "Hej Saša, bi li nam složio listu stvari koje su obilježile Forestland od početaka do danas?" i Saša je rekao "Dakako!". Izvoli stoga 12 traka na raspolaganju ravno iz srca Forestlandovih dana i noći. Poslušaj, upij i pripremi se za novu plesnu šihtu 19. srpnja. Pa kaže:

Avicii vs Nicky Romero - I Could Be The One


Martin Garrix - Animals


Avicii - Levels


Hardwell - Spaceman (Original Mix)


Swedish House Mafia - Don't You Worry Child


Dimitri Vegas, Martin Garrix, Like Mike - Tremor


Dzeko & Torres - L'Amour Toujours feat. Delaney Jane


Lost Frequencies - Are You With Me


Mahmut Orhan - Feel feat. Sena Sener


Zonderling - Tunnel Vision


Armin Van Buuren Vs Vini Vici Feat. Hilight Tribe - Great Spirit


Pa svi vi šumski ljudi, šumske žene, željni plesa pod otvorenim nebom, hipnotizirani glazbom, prirodom i druženje, dobro nam došli u Brezje, a ako karte još nisu u džepu skokni na Ticket2Go i uhvati svoj već za stotku kuna. Vidimo se u šumi!

Rezident Forestlanda bira 12 traka koje su obilježile festival