Skip to main content
  • 31.05.2021.

Solomun objavio dugo isčekivani album Nobody Is Not Loved

Više od jedanaest godina ljubitelji plesne glazbe čekaju drugi Solomunov album. Izgleda da se čekanje isplatilo!

Piše: 


Album je izašao na vlastitoj etiketi NINL, a došao je više od desetljeća nakon njegovog albuma prvijenca Dance Baby. "Nobody Is Not Loved" hrabri je album koji se svira poput DJ seta, postupno povećavajući tempo na svojih dvanaest pjesama prije nego što se u posljednjim fazama ublažava kako bi osigurao meki završetak. Sadrži mnoštvo pjesama sa cijenjenim gostujućim suradnicima.

"Naslov albuma ‘‘Nobody Is Not Loved’’ govori o ideji da glazba voli sve, bez obzira na to tko ste, kako izgledate ili u što vjerujete", objašnjava Solomun. "Nadam se da ćete uživati ​​slušajući album, koliko sam ja uživao u njemu stvarajući ga." – Solomun

Album započinje s "Ocean", nevjerojatnom melodic house pjesmom koja sadrži svilenkasto glatke vokale nikoga drugog do holivudske ikone i Grammy-jeve R&B zvijezde Jamie Foxx. Sljedeća je "Home", bogato atmosferska pjesma koja vidi kako maestro uključuje mračne plemenske tonove i eterične nadogradnje za transcendentno iskustvo slušanja.

Tempo se dramatično mijenja u drugoj polovici albuma. Dvojac ÄTNA iz Dresdena surađuju na pjesmama uz house ritmove s hipnotičkim vokalima "Tuk Tuk" prije "Never Sleep Again".

"Wadim", obojen emocijama, skladba koja vidi kako Solomun stručno izrađuje onu vrstu melodične techno vibracije s kojom je postao sinonim, te zaustavlja energiju prethodne četiri pjesme.

Još je introspektivniji "Prospect", koji još jednom surađuje s ÄTNA, prije nego što bogata, potresna atmosfera "Night Travel", u kojoj su robotizirajući glasovi od Toma Smitha iz Editorsa, čime osigurava da graciozno završava album. Na albumu surađuju još i Anne Clark, Isolation Berlin, Zoot Woman, Planningtorock.

Završava još jedna uspješna godina za Solomuna, lansiranjem izdavačke kuće NINL, objavljujući niz kritički hvaljenih singlova i remiksirajući pjesme Boba Mosesa, ZHU-a i Perryja Farrella. Utvrdio se tako kao jedan od najboljih elektroničkih umjetnika na planeti u posljednjih nekoliko godina, osvajajući višestruke DJ nagrade za 'Najboljeg međunarodnog DJ-a' i remiksirajući bezbroj značajnih djela, uključujući Foals, Editors, Lana Del Rey, Paul Kalkbrenner, Jamiroquai, Depeche Mode, Aparat, Jon Hopkins i Leonard Cohen.

Nobody Is Not Loved, tek je njegov drugi studijski album!

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2