Baner

Teo Harouda slavi dva desetljeća rada i sprema veliku turneju

Srijeda, 05 Veljača 2020

Teo Harouda slavi 20 godina karijere, a upravo će u ožujku krenuti na turneju po Hrvatskoj na kojoj će obići desetak gradova.


Turneja kreće iz Slavonskog Broda allnighterom, a završava na isti način u njegovom matičnom klubu Depo. Detalje turneje i ostale gradove u kojima će s njim zasvirati i lokalne snage objavit ćemo uskoro.

Uoči dva desetljeća rada Teo je na Resident Advisoru objavio svoj mjesečni Top 10 Chart za siječanj kojeg možete poslušati u nastavku.Teo Harouda je na prve partyje zavirio u dvorcu podno Sljemena, a zvuci Daft Punka, Prodigyja, Hardfloora i Kraftwerka utisnuli su neizbrisiv trag u glazbeno obrazovanje. Nedugo nakon što je aktivno stupio u crvotočinu domaće elektronike, upadaju nastupi na Observationu i Orbital Projectu da bi uslijedile rezidencije u Gjuri II, Bestu i riječkom Fun Academyju, te bine večeri kao što su Astralis, Mozaik, Techno Club, Direct Drive, Virginity, Energy Fest...Kako su dvije glave uvijek bolje od jedne s kolegom i prijateljem Zokyjem nastaje genijalni Rave'n'Roll program, a uskoro u ruke preuzima i zagrebačku meku koja jest Depo klub. Prije nešto više od dvije godine pokrenuo je etiketu Dokument Records kojoj je zadatak plasirati kvalitetne techno zvukove.

01. Blawan - Many Many Pings02. Developer - Western Ways03. Insolate - Order is Chaos04. Sugar & Anetha - Candy from Strangers05. Dax J - The Wonk06. Paul Mac - From Below07. V.A. - Tribology Takeover
08. Ellen Allien - Alientronic Rmxs 2
09. Shlomo - Mercurial Remixes; Tome 1
10. SNTS - Empire of Loss

Teo Harouda slavi dva desetljeća rada i sprema veliku turneju