Skip to main content
  • Miss Sunshine

Special 008: Miss Sunshine – Dream Machine, Popayan, Colombia, 16.03.2012.

Nakon odrađene vruće mini turneje iz Kolumbije se vratila Miss Sunshine vrlo zadovoljna odazivom publike, elektronskom scenom i fanovima koji znaju uživati u glazbi i plesu.

Piše: 

Naslovna foto

Miss Sunshine

Uživala je naravno i Sunčica osim na suncu i u tropskoj klimi i u lokalnim specijalitetima, te nesvakidašnjem voću i povrću. U Kolumbiji je bio pomalo naporan tempo, jer je nastupala svaki dan u drugom gradu i evo što nam je rekla o njihovoj sceni sad kad su se dojmovi slegli:

Scena je jako dobra, u Kolumbiji se organizira jako puno partija sa internacionalnim gostima, tako da njima nije strano što se dešava na svjetskoj sceni, oni to sve jako dobro poprate. Evo npr. zadnji gig na mom touru je bio u Caliju na Mountain Groove Festivalu gdje sam svirala uz dva velika imena: Josepha Capriatia i Alana Fitzpatrick."

{youtube}m8UQu08FTEo{/youtube}

"Također je divno što su partiji većinom open airovi ili u poluotvorenim prostorima. DIvno je partijati na čistom zraku uz zvjezdano nebo. Mountain Groove Festival je bio poseban jer se mjesto nalazi na planini s koje se vidi cijeli Cali. Bio je predivan pogled kada je pao mrak i kada su se upalila svjetla grada. Energija na cijelom touru je bila predivna, jedva cekam da se opet vratim!“

S obzirom da su fanovi Miss Sunshine nakon gaže čekali za potpis ili sliku, poslušajte čime ih je toliko dojmila

{enclose /special/Miss_Sunshine_Dream_Machine_Popayan_Colombia_1603_2012.mp3}

DOWNLOAD MIX

(desni klik, save link as)

wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop