Baner
aquarius vis

Special 014: Alexis Cabrera live - Gaudi, Korčula, 20.7.2012.

Ponedjeljak, 30 Srpanj 2012

Protekli vikend splitska Acilectro ekipa ugostila je jednog od svojih inozemnih suradnika, kojem su na najbolji mogući način prezentirali ljepotu naše obale, a on je gostoprimstvo uzvratio onim što najbolje radi, dobrom glazbom.

Argentinac Alexis Cabrera, koji između ostalog izdaje i za splitsku etiketu Acilectro nastupio je u petak na Korčuli u klubu Gaudi, a u subotu na prekrasnoj plaži Kamenice u Aquariusu u Komiži na otoku Visu. Nažalost promo party koji se trebao odigrati na splitskoj Rivi u nedjelju je zbog lošeg vremena odogođen.

Glazba također može biti veliki ambasador našeg turizma, kao primjer govori činjenica da Alexis na putu prema Korčuli nije skrivao fasciniranost našom obalom i čistim bisernim morem, dok je navečer uživao u morskim plodovima i ispijanju domaćeg bijelog vina. Nakon toga odrađena je svirka u clubu Gaudi, a gostoprimstvo je Alexis uzvratio cjelovečernjim setom do samog jutra na oduševljenje svih prisutnih.

Dan nakon plaža Kamenice postaje mjesto novog glazbenog zbivanja koje je izrodilo i novo izdanje za Acilectro, inspirirano dobrom ekipom i odličnim ugođajem. A kako je sve o čemu govorimo zvučalo možete poslušati u našem special downloadu Alexisovog seta s Korčule.

{enclose /special/Alexis_Cabrera_Gaudi_Korcula_20-07-2012.mp3}

DOWNLOAD
(desni klik, save link as)

Special 014: Alexis Cabrera live - Gaudi, Korčula, 20.7.2012.