Baner

Igranka od klupske večeri prerasla i u Livestream projekt

Srijeda, 25 Ožujak 2020

Igranka je osječka klupska večer, koja je u proteklih godinu dana rada organizirala veći broj događanja; cijelonoćnih partija, after party evenata, a od prošlog vikenda krenula je i sa live stream eventima.


Uz dosta široki spektar zvukova koji promovira i konstantno nadopunjuje, u protekloj godini na Igrankama su se mogli čuti izvođači kao što su: Alex Ranerro, Zlatnichi, Herya, Marko Felinger, Pips, Kolek3k, Tom Spock, Phrasal, Vladimir Božić te pokretač i rezident programa, Goran Kolak.S obzirom na trenutnu situaciju i nemogućnost organizacije vanjskih evenata, u idućim tjednima i mjesecima cilj je nastaviti sa organizacijom live streamova, putem kojih će u ritmu od nekoliko puta mjesečno, gostovati različiti gostujući DJ-i. Prvi dio streama ako se ne učitava pogledajte ovdje.


Za sada će fokus biti uglavnom na DJ mixeve, no s vremenom se ne isključuje mogućnost dodatnih aktivnosti i sadržaja prezentiranih na ovaj način. Kao što je već navedeno, prvi takav događaj, sa dosta velikom gledanošću i aktivnim sudjelovanjem party ekipe, održan je u prošli petak.Idući Livestream je na rasporedu u petak, 27. ožujka od 22:00 sata. Line up Igranke je slijedeći: DEN, Vladimir Božić, Goran Kolak. Moći ćete ga pratiti i na FB kanalu Klubske scene.
 

Igranka od klupske večeri prerasla i u Livestream projekt