Objavljen video s najboljim trenutcima Seasplasha 2017.

Ponedjeljak, 16 Travanj 2018

Seasplash festival odbrojava još samo nekoliko mjeseci do toplog srpnja i povratka na tvrđavu Punta Christo gdje nam priprema još jedno opušteno glazbeno putovanje.


No, prije toga s veseljem ćemo se prisjetiti prošlogodišnjeg, jubilarnog 15. izdanja kroz petominutni video uradak koji je pripremio filmaš David Tešić. Davidova kamera vodi nas u festivalski kamp, iznad tvrđave, kroz živopisne pozornice, radionice i među publiku. Pred kameru su stali i glavni izvođači prošlogodišnjeg festivalskog izdanja kako bi podijelili svoje utiske o Seasplash festivalu Steve Vibronics (Vibronics meets Conscious Sounds), Vin Gordon (Vin Gordon & The Real Rock Band) i Dick Lucas (Citizen Fish), a u videu se krije i poseban pozdrav od Mad Professora koji će se na tvrđavi pridružiti ovo ljeto.


Seasplash, najdugovječniji regionalni festival bass muzike i soundsystem kulture po 16. put se vraća u Pulu, gdje će od 19. do 22. jula okupiti ljubitelje dub, reggae, drum’n’bass muzike i srodnih žanrova iz cijelog svijeta. Promjena cijena festivalskih ulaznica. Postojeće cijene ulaznica vrijede do (uključujući i) 24. travnja, a nakon toga uz ponešto više cijene organizatori uvode i grupne ulaznice.Seasplash warm-up party 20. travnja u Zenici
Po drugi put u Zenici, Zenicafaria Soundsystem organizira pre party u 420 stilu u Fanky Clubu u Zenici. Ove godine dolaze specijalni gosti:

CONCIOUS YOUTH (UK)
HOMEGROWN SOUND (CRO)


Više info na FB eventu! 

Objavljen video s najboljim trenutcima Seasplasha 2017.