Stigao Seasplash 2015 aftermovie - najbolji momenti u 11 minuta

Nedjelja, 12 Lipanj 2016

Što se prošle godine zbivalo na Seasplashu do sada ste mogli gledati u pet kratkih filmića koje je David Tešić realizirao i objavljivao proteklih mjeseci.


Od danas je pak dostupan 11-minutni video uradak koji objedinjuje sve izjave i najbolje trenutke iz emitiranih epizoda na jednom mjestu tj. u jednom filmu, tj. aftermovieu, da budemo sasvim precizni! Osim festivalskih ulaznica u prodaju su nedavno puštene i jednodnevne te vikend+ ulaznice (vrijede za vikend; petak i subotu i još jedan dan po izboru tj. četvrtak ili nedjelju). Dostupne su putem sustava Entrio - online ili na nekom od prodajnih mjesta navedenog sustava. Seasplash se ove godine održava četrnaesti put te dolazi u posebnom sound system izdanju!


Reggae Utorak u Mastersu - Seasplash Special
Zagrebački Masters će ovog utorka atmosferno otplutati sve do Pule, odnosno Štinjana, gdje će se održati 14. Seasplash festival. Slavonija Vibes Syndicate (SVS) vas vodi valovitim selekcijama koje su pratile dosadašnja izdanja Seasplash festivala kroz ovaj posebni utorak. Iz srca Slavonije dolazi nam već svima dobro poznati valpovački selektor Mefa u kombinaciji sa pravim popovačkim melodijama selektora HerYae. Masters će vibrirati raznoraznim dub i reggae frekvencijama sve do jutra.

Na ovom specijalnom izdanju Utorka u Mastersu očekujte i melodije koje ćete moći čuti na tvrđavi Punta Christo gdje se sam festival i održava već dugi niz godina. SVS kolektiv vas priprema na plesanje sve do jutra i pravo pulsko podneblje, stoga ponesite peraje da zajedno otplivamo do magičnog 14. Seasplash festivala.

Stigao Seasplash 2015 aftermovie - najbolji momenti u 11 minuta