Skip to main content

Ultimativni techno duo pokorio Miami! – Video

Švedski tandem Adam Beyer i Eric Prydz u svojoj mračnijoj varijanti Cirez D pokorili su nedavno završeni Miami Music Week.

Piše: 

Na sceni su već neko vrijeme u trendu b2b setovi kada za pult staju dva, koliko različita toliko i slična izvođača koji u tom trenutku prirede provod za pamćenje. Upravo jedan takav pogodio je Floridu, jer među glavnim adutima techno scene i glava najpopularnije etikete na Beatportu, Adam Beyer udružio je snage sa Prydzom. Bilo je istinski moćnih stotinjak i nešto više minuta specijalnog programa u igrokazu Beyera i Prydzovog pseudonima Cirez D-a.

Njihov su dvojca, osim u kratkom roku rasprodanog događaja, priredili pravi spektakl. Uz očekivane audio impresije, publika je uživala i u onim vizualnima, sa nevjerojatnom produkcijom u režiji lasera te rasvjete gdje sve pohvale sjedaju na račun Soho Studia.

Želite li ispustiti koju suzu radosnicu te zahvaliti internetu što vam omogućuje da proživite sve one trenutke koje, iako svim silama želite proživjeti, ipak vam izmaknu iz ruku, prištekajte se na link ispod.

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2